Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Детска кола с дистанционно управление

93,00 лв

Детска кола с дистанционно управление #05265

Описание на артикула:

Безжичен, управляем с дистанционно RC автомобил, перфектният подарък за всяко дете. Безопасна, надеждна и забавна -Изработена е от висококачествен и издръжлив ABS материал. Няма нужда да се притеснявате, че може да се нарани вашето дете.
Компактен размер, лесен за носене -Вашето дете може лесно да го вземе за игра или да го сподели с приятели. Уникално 360 градусово обръщане и 90 градусово въртене в изправено положение - Предните и задни гуми осигуряват силна мощност. С колата детето ви може да изпълнява различни невероятни каскади. Повече от игра - Уникалният метод на контрол може да развие добре различните способности на вашето дете, като внимание, усещане за пространство и способности за контрол и т.н.

Функции:

Има нужда от 5 батерии с размер АА (не са включени в комплекта)! С уникалното 360 ° вълшебно завъртане на колелото ще осигурите на вашето дете луд високоскоростно шофиране. С лесното за управление дистанционно вашето дете може да организира състезания със своите приятели или самите вас. Забавлявайте се заедно. Гумите на автомобила са изключително автентични, текстурата увеличава триенето, а колата развива висока скорост. Адаптирайте автомобила към различни места, осигурете си изключително изживяване, независимо терена. Автомобилът е едноместен, което допълва скоростното изживяване. Цветът е наситен и ярък, за да се откроява автомобилът и да напомня на истинските състезателни коли.

Технически характеристики:

  • Цвят: жълт / лилав / син / зелен;
  • Име на продукта: Детска кола с дистанционно;
  • Възраст: Предназначена за деца над 5 години ;
  • Функция на шофиране: напред, назад, стоп, преден ляв заден, десен заден; светлина, музика, въртене на 360 градуса, 90 градуса в изправено положение;
  • Батерии за дистанционно управление: 2 * 1,5 V AA не са включени;
  • Размер: 13x10.5x9 cm.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 брой автомобил с дистанционно;
  • 1 брой кутия за съхранение.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.