Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Дамски обеци големи златисти халки с висулка кръстче и синджирчета А116

10,00 лв

Дамски обеци големи златисти халки с висулка кръстче и синджирчета А116 #05623

Описание:

Златистия цвят и елементите в перлено бяло, са много лесни за съчетаване и използване с всички видове облекло, както цветово така и по отношение на стила. Тази комбинация е успешна както  за празнични събития като сватби и кръщенета, така и за ежедневието и офиса. 

Особености:

Кръстът като християнски символ, носещ вярата в Създателя и неговите чудеса, е предпочитан елемент в аксесоарите и бижутата, който носи увереност и усещането за помощта и подкрепата му. Ако искате да придобиете повече увереност и се нуждаете от привличането на положителна енергия, то аксесоар като този ще ви помогне да изглеждате добре и да се чувствате така.

Дизайн:

Много красив и моден дизайн, който съчетава обичаните от всички тип големи златисти халки обеци, с християнския символ – кръст, който е елемент, носещ благословия за щастие, късмет и успехи. Двете обеци имат различна декорация и не са съвсем едни и същи, но това прави модела още по интересен и модерен. И двете халки в центъра си са декорирани със златист кръст, който представлява метална основа, която е украсена с по един издължен перловиден елемент. В центъра на кръста има зелен елемент тип кристал, с ръбове които пречупват светлината. Едната обеца има четири златисти синджирчета между, които е разположен по – плътен синджир, декориран с елементи от тип бял кристал.Другата обеца има две синджирчета, които са със същата дължина но различен дизайн. Едното синджирче, е плетка с изчистен дизайн, на което симетрично са разположени четири малки перловидни елемента. Другото синджирче има масивна плетка в която са включени три големи перловидни елемента в интересен обков.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил, сплав;
  • Цвят: Златист.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2 бр. Дамски обеци големи златисти халки с висулка кръстче и синджирчета.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.