Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Дамски кожени колани за тяло - тип БДСМ – STL-17-D

29,20 лв

Дамски кожени колани за тяло - тип БДСМ – STL-17-D #04263

Особености:

Разнообразете облеклото си, а и не само, с тези дамски кожени колани за тяло - тип БДСМ. Те ще внесат забавление в дните и нощите Ви. Може да изненадате Вашия любим като се появите с тях, а защо не и той Вас – като Ви направи подобен подарък.

Описание: 

В областта на талията има две кожени ленти, даващи стабилност. Имат катарами за регулиране на дължината. За по-голямо удобство, има кожени гайки на всяка лента, която има възможност за регулиране. Целта им е свободният край на колана да прибере и да не Ви пречи. По линията на гръбнака „минава“ кожена лента, която е свързана, с помощта на метална халка, с двете кожени презрамки. 

Как функционира?: 

Поставете коланите и закопчайте, според Вашите размери. Не пристягайте. Важно е да се чувствате комфортно и удобно. Не пречат на свободното движение. Перфектно подчертават женските извивки. Подходящи са за специални еротични изживявания, в които ще внесат разнообразие. Също така идеално биха се вписали и като аксесоар върху дрехите Ви - риза, рокля, тениска. Ще освежат старите, а новите ще ги направят интересни и забележими.

Дизайн: 

Коланите са широки и са изработени от качествена изкуствена кожа, която не предизвиква раздразнения по тялото. Еластични са. Предлагат се в черен, червен и бял цвят. Имат метални елементи. Линията на талията и дължината могат да се регулират, в зависимост от индивидуалните мерки на дамата. Дизайнът на коланите е дързък и предизвикателен. В стил БДСМ е.

Технически характеристики:

  • Марка: Urban lovers house;
  • Артикул № 98985;
  • Обиколка на врата: 34 см;
  • Гръдна обиколка: 84 см;
  • Талия: 64 см;
  • Ханш: 90 см.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Дамски кожени колани за тяло - тип БДСМ, в цвят по избор.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.