Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Дамска рокля с дължина под коляното, голи рамене и паднал ръкав FZ44

38,60 лв

Дамска рокля с дължина под коляното, голи рамене и паднал ръкав FZ44 #05978

Описание:

Елегантен и стилен дизайн, новаторски и отличаващ се с нови и интересни елементи. Роклята е еластична и набрана плътно по тялото, очертава формата му, дължината е класическа до коляното. Раменете са напълно открити, деколтето е хоризонтално, има елегантно жабо, като към него е прикрепен паднал ръкав, който е много интересен и атрактивен.

Особености:

Изберете масивно твърдо колие, с интересни декоративни елементи, което да е в унисон с масивни и дълги обеци, добавете плътна гривна, това със сигурност ще направи вашата визия изключителна. Може да изберете дамска чанта, която е малка или средно голяма, обувки с висок и елегантен ток.

Дизайн:

Дизайнът на роклята е изключително елегантен и стилен, падналият ръкав, е нов елемент, който отличава роклята от другите модели. Той е прикрепен към горната част на деколтето и пада на височината на лакътя, по един интересен и естетичен начин. Деколтето на роклята е хоризонтално и открива горната част на раменете и бюста, като към него има прикрепено елегантно жабо, което подсилва формата на бюста и визуално го прави по – голям и изпъкнал. Роклята има два външни декоративни шева, които набират  материята и придават по – елегантен и изискан вид. Освен двата декоративни шева в двете страни, роклята има централно разположен декоративен шев в центъра на гърба, който я набира допълнително в областта на ханша и го очертава, правейки го по – заоблен и оформен. Роклята има малка цепка, която изглежда много естетичен завършек на полата. Подходяща както за ежедневието, така и за по – специални събития и срещи. Тази страхотна и елегантна рокля, може да поръчате в четири цвята: бял, червен, черен, телесен. Белият цвят, ще подчертае вашия тен, като засили неговата сила, контрастирайки. Червеният цвят, ще ви помогне да бъдете истински неотразими, забележими и атрактивни. Черният цвят, който е подходящ за всички видове събития, същевременно ще ви направи да изглеждате по – слаби и елегантни. Телесен цвят, слива се с тена на кожата, придава ви по – интелигентен вид, предизвиква интерес.

Технически характеристики:

  • Модел: Рокля с паднал ръкав;
  • Състав: Полиестер и еластан;
  • Размер: S, M, L, XL;
  • Цвят: Черен/ Червен/ Бял/ Телесен.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1бр. Елегантна рокля с дължина под коляното, с голи рамене и паднал ръкав;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.