Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Цял комплект колани тип бански с чокър STL-2-D

24,00 лв

Цял комплект колани тип бански с чокър STL-2-D #02691

Цял комплект колани тип бански с чокър


Когато искаме да предложим уникалност на външния си вид, понякога е трудно да попаднем на наистина различен тип, дреха или аксесоар. С предлагания модел цял бански костюм изработен само от колани, ще можете да представите себе си по един наистина невиждан досега начин.

Забележителна на момента

Този аксесоар предлага една неподозирана за повечето жени визия, която ще впечатли представители от другия пол. При създаването на модела са обхванати всички части на тялото, като е наблегнато на възможността за добавяне на още аксесоари.

Моделът бански представлява множество кожени колани обикалящи от раменете, минаващи през талията и достигащи го бедрата. В горната си част има лента, която преминава през врата, а на раменете минават други две ленти, които се пресичат на гърба за изпънат коланите така, че да прилепнат добре в предната част на тялото.

В областта на талията има няколко снадки, с допълнително добавени катарами на които могат да се закачат допълнителни аксесоари и вериги. От там надолу екстравагантното изделие наподобява бельо за един цялостен завършек. Всеки елемент е захванат с капси, които допълват цялостната картина.

Този модел на бански предлага един различен поглед на желания и търсен ефект. Когато се съчетае с подходящи за повода обувки ще може да постигнете всяко търсене. Можете да поставите върху стар бански костюм и да разнообразите плажните снимки или да си направите екстравагантна фотосесия край басейн.

Обиколките, за които е създадено това страхотно бижу за женския гардероб са: врат 34 см, гръдна обиколка 84 см, талия 64 см. Преживейте едно изцяло ново усещане и почувствайте разликата в ежедневния външен вид.

Характеристики:

  • Материал: текстил, метал;
  • Цвят: черен, сив метал;
  • Приблизителни мерки: врат 34 см, гръдна обиколка 84 см, талия 64.

В комплекта получавате:

  • 1 х Бански.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.