Стоки на изплащане

Покупката на кредит е много голямо улеснение за потребителите, които биха искали да имат стоката веднага, без да се налага да чакат. Закупуването на стоки на кредит е един от най – често използваните начини за пазаруване както онлайн, така и от физически магазини. С цел улесняване на нашите клиенти предлагаме на възможност за покупка на стоки на кредит посредством TBI Bank.

От какво зависи размерът на кредита за покупка?

Общата стойност на стоковият кредит зависи от няколко фактора:

 • Стойност на избраната стока/стоки;
 • Срок на погасяване на кредита;
 • Защита на покупката – дали има добавена застраховка и какъв е нейният обхват: Живот, Имущество, Живот и Имущество, Живот и Безработица, Живот + Имущество + Безработица;
 • Има ли първоначална вноска? При внасяне на първоначална вноска нейната стойност се изважда от общата дължима сума на стоковия кредит. Например: общата сума на кредита е 500 лв., клиентът прави първоначална вноска от 80 лв. и останалите 420 лв. се разпределят по броя на избраните погасителни вноски.

Кандидатстване за кредит:

Възможно е да се кандидатства както за един продукт, така и за няколко различни, като кредитът се отпуска на база общата им стойност:

Кандидатстване при покупка на един продукт, чрез директно натискане на бутона „Купи на изплащане“, който се показва при поставяне на курсора върху продукта на категорийна страница. В продуктовата страница, бутона се намира точно под зеления бутон "Добави в количка".
Покупка с кредит на няколко продукта:

 1. Отидете на количката, в която има описана сумата и броя продукти избрани до тук;

 2. Изберете бутона „Продължи с поръчката“, над който е изписана стойността на покупките до тук; 3. След преглед на цялата поръчка изберете опцията "TBI Pay".
  ВАЖНО! Изписаните параметри са примерни и може да бъдат променяни при попълване на формата за кандидатстване на TBI Bank! 4. Попълнете формуляра за кандидатстване на TBI Bank , като изберете най – удобната за вас вноска, срок на погасяване и застраховка. Крайната цена на кредита се вижда в полето „Обща дължима сума“.

  ВАЖНО! На страницата с условията на кредита – срок, вноска, обща дължима сума може да се запознаете със съдържанието на следните документи: Искане – декларация за потребителски кредит на TBI Bank, „Защита на покупката (Живот и безработица)“, „Защита на покупката (Имущество)“. При получаване на договора по куриер е необходимо подписването на пълен комплект документи, който включва:
  • Искане декларация за потребителски кредит - Клиентът вписва трите си имена, ЕГН, град, дата на обозначените места и се разписва на „КАНДИДАТ". Договор за потребителски кредит;
  • Страници от 1 до 7 - клиентът се разписва в долния десен ъгъл на „ПОТРЕБИТЕЛ";
  • Страница 7 - вписва трите си имена и се подписва на „ПОТРЕБИТЕЛ". Попълва декларацията, в долната част на страницата с град и дата и се подписва на „потребител".
 5. Срокът за доставка на стоки, закупени чрез кредит е два работни дни, след подаване на заявката.

Минимална сума на кредита

Минималната сума за използване на опцията за покупка на кредит трябва да бъде 100 лв. Тази сума може да бъде цената само на една стока или сбор от стойността на няколко стоки. Например – таблет 100 лв. или таблет и калъф за него 100 лв.+ 20 лв.

Сертификат за защита на личните данни

Фирма ФАНГО – БГ – ЕООД , чрез интернет магазина 4sales.bg притежава удостоверение № 1429368 / 25.05.2017 като администратор на лични данни.

Получаване на закупената стока

Закупената на кредит се получава по куриер или във фирмения магазин на 4sales.bg. След като Търговецът е получил съобщение за одобрение на кредита на клиента, той изпраща продукта/продуктите до посоченият от клиента адрес за доставка.

Защо да изберем тази услуга

Много хора, особено в навечерието на празниците искат да изненадат и зарадват своите близки. Техниката е сред най – често подаряваните и желани подаръци. Покупката на стоки на изплащане има доста плюсове, като единственият минус е времето на изплащане, което пък е съобразено с възможните месечни вноски, които клиента може да си позволи.

Плюсовете обаче са доста повече:

 • Не се налага продължително спестяване за покупка на стока, от която потребителят има нужда веднага или иска да закупи за подарък;
 • Избор на вноски и период на погасяване на стоковият кредит – всеки сам наглася своите параметри и получава оптималното съотношение вноска – период;
 • Пълни потребителски права. При закупуване на стоки на изплащане клиентът има всички права като срок на връщане, гаранция и т.н.;
 • Първоначална вноска. Всеки сам може да определи дали да внесе първоначална сума, която да бъде приспадната от общата дължима.
Имейл