Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Методи на плащане при пазаруване онлайн в 4Sales.bg

Наложен платеж

Наложеният платеж е един от най-предпочитаните методи за плащане. С него Вие може да заплатите закупената стока в момента на доставка от куриера. Моля, обърнете внимание, че избирайки тази опция за плащане, ще трябва да заплатите допълнителна такса от стойността на поръчката Ви на куриера!

ePay.bg

ePay.bg е система за плащанe с банкови карти и микросметки чрез Интернет. Системата предоставя възможност на всеки клиент да пазарува стоки и услуги чрез Интернет, като плаща с банкова карта чрез виртуален ПОС терминал на epay.bg (не изисква предварителна регистрация в epay.bg). При избор на този метод ще бъдете препратен към защитен ПОС термиал на epay.bg. Моля обърнете внимание, че при този метод на плащане, дължите допълнителни такси към epay.bg за транзакцията.
За разплащане могат да се използват следните платежни средства: карти с логото на БОРИКА, VISA ELECTRON, MasterCard, Visa, MAESTRO и микросметка.

PayPal.com

Най-разпространения начин за плащане в цял свят. Сигурността на плащанията се гарантира от www.paypal.com .При този избор, Вашето плащане се обработва в реално време, няма забавяне на поръчката и плащанията са без допълнителни такси.Плащането се извършва на страницата на Paypal.com където въведеждате email адрес и парола. Ако нямате регистрация, можете да платите и директно като въведете данните на Вашата кредитна или дебитна карта. Системата обслужва всички видове кредитни и международни дебитни карти издадени в България и чужбина.

Кредитна / Дебитна Карта

При този начин на плащане се използва виртуален POS терминал, който гарантира напълно сигурността на разплащането. За да извършите плащането ще бъдете препратени към платежния сървър на БОРИКА. Обслужват се следните карти: Visa, VISA ELECTRON, MasterCard, MAESTRO.

Плащане по банков път
Можете да заплатите избраният от Вас продукт, превеждайки съответната сума на нашата банкова сметка :
Сметка в лева на: ФАНГО - БГ - ЕООД     BG80BUIB98881044750700
При плащания по банков път, поръчаният продукт става достъпен, когато преводът пристигне по сметката на фирмата. За да избегнете това неудобство, можете да изпратите сканирано платежно нареждане на адрес: office@4sales.bg .

Плащне онлайн и взимане на продукта от магазина

Предлагаме и тази възможност да поръчате и платите харесания от Вас продукт в нашия онлайн магазин и да дойдете на място на адрес Стокова база "Илиенци" магазин 4008, 1271, София, където се намира нашият физически магазин и да си получите продукта.


Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.