Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

За нас

"ФАНГО - БГ" ЕООД, ЕИК/ПИК 200830756 е българо- китайско дружество, чиято основна дейност е внос на електроника и компоненти за българския пазар.
Развиваме дейността си на територията на България от 12 години. Дългогодишният опит на европейския пазар ни позволява да сме гъвкави и иновативни, за да Ви предоставим най-добрите възможности.
Целта, към която се стремим, е да достигаме винаги най-ниска цена на пазара и то без конкуренция. Максимално близка до доставната цена! Това е възможно, защото ние сме един от основните вносители в тази област. Благодарение на нашите усилия през годините, към момента се намираме на едно от челните места за висококачествения подбор на стока.
Екипът ни е ангажиран лично с избора на всеки един продукт и закупуването му, като това става директно от завода-производител, намиращ се в Китай.
Дружеството "ФАНГО - БГ" предлага не само стоки, но и услуги, свързани с поддръжката и ремонтната дейност на продуктите, които закупувате от нас. Получавате всичко необходимо – от желания артикул до цялостно съдействие през неговия експлоатационен живот.

Какво сме направили до тук

За нас

 • Вече 12 години на пазара.
 • Повече от 300 000 доволни клиенти.
 • 15% среден годишен темп на ръст на продажбите.
 • Повече от 1 000 налични артикула.

Нашата мисия!

 • Да сме максимално полезни за Вас.
 • Да Ви предлагаме богат избор от стоки и услуги по тяхната поддръжка.
 • Да бъдем гъвкави, иновативни и да следваме най-новите тенденции на пазара.
 • Да сте удовлетворени от покупките си.

Нашата цел!

Идеята, която имаме в 4sales, е да бъдете удовлетворени от покупката си. Ние подхождаме с разбиране към всеки от Вас, събираме мнения и се стремим да бъдем все по-добри с всеки изминал ден. Обратната връзка е изключително важна за нас!

Защо да пазаруваме онлайн?

 • Онлайн пазаруването е лесно, бързо и практично. Можете да го направите от всяка точка на България и то по всяко време.
 • Имате гаранция от 4sales за най-ниска цена. Ако намерите същия продукт в България, но на по-ниска цена - изпратете ни линк! Ще Ви предложим продукта на тази цена или по-ниска, защото това е в основата на нашето разбиране, а именно – изгодна и качествена покупка!
 • С 4sales имате възможност да върнете продукта до 14 дни след неговото получаване, макар че имате опция преглед и тест при получаване на пратката. Ние ще Ви върнем сумата!

Всички продукти, които предлагаме са налични. При направена заявка в рамките на работния ден, ще получите продукта на следващия работен ден. Всеки продукт е тестван преди да достигне до Вас, за да се уверим в неговата изправност, стига това да бъде възможно с оглед естеството му.
Може да се свържете с нас чрез онлайн чат, посочените телефони в сайта, електронна поща или формата за обратна връзка (намираща се в секцията "Контакти").
Всички цени са с
включено ДДС!

Къде да ни намерите?

Намираме се в складова база в София кв.Илиянци ул.Петър Панайотов 22. Не разполагаме с физически магазин на този етап във времето.

Вашето мнение е важно за нас!

Ние държим на обратната връзка. За да подобрим услуги си, молим Ви да оставите коментар за всичко, което Ви е донесла покупката от 4sales. С удоволствие ще отговорим на всеки въпрос, свързан с нашата дейност!

Кой се грижи за Вашата сигурност и обслужване?

За нас 1

Христо Христов, Създател на 4Sales.bg за България - Мениджър Маркетинг

 
За нас 2

Guo Henry  " Гуо Хенри " Генерален мениджър 

За нас 3

Красимир Кърпачев, Администратор на сайта

Сметка в лева на: ФАНГО - БГ - ЕООД

BG60UNCR70001523458583

Всички продукти, предлагани в сайта 4Sales.bg, са проверени от нашите колеги в Китай, които са:

За нас 4

Guo Zhang Ping "Quality control "Контрол на качеството"

Контролира всички процеси - от избора на стока до нейния в внос в България и Англия.

За нас 5

Li jue Доставка и нови стоки


Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.