Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

За нас

"ФАНГО - БГ" ЕООД, ЕИК/ПИК 200830756 е българо - китайско дружество с основна дейност внос на електроника и компоненти за българския пазар. На българския пазар сме от 12 години и дейността ни се простира на територията на цялата страна. Имаме опит и на други Европейски пазари, което ни позволява да бъдем по-гъвкави и иновативни в предложенията, които отправяме към Вас- нашите клиенти.

В България стремежът ни е да предлагаме най-ниската възможна цена на пазара, като същевременно я запазваме на нива нереално близки до доставните за продукта. Това е възможно, защото самите ние сме един от основните вносители в тази област. Посредством дългогодишните усилия, положени към усъвършенстване на предлаганите стоки, за момента можем да се поставим на едно от челните места по висококачествен подбор на стока. Нашият екип е лично ангажиран с избора на продукти и закупуването им става директно от завода производител в Китай. Нашето дружесто предлага не само стоки, но и услуги по поддръжката и ремонта им. Така можете на едно и също място да получите всички необходими аксесоари и помощ, свързани с ползването и ремонта на стоката, която поръчвате.

Какво сме направили до тук

За нас

 • 12 години на пазара
 • Повече от 30000 доволни клиенти
 • 15% среден годишен темп на ръст на продажбите
 • Повече от 1000 артикула

Нашата мисия

 • Да бъдем полезни за Вас;
 • Да предлагаме богат избор от стоки и услуги по поддръжката им;
 • Да бъдем инновативни и в крак с новите тенденции на пазара.

Нашата цел

Вие - нашите клиенти да бъдете удовлетворени от покупката си и да дарим един цветен лъч в сивото Ви ежедневие. Наше най- съкровено желание е Вие да бъдете отново наш клиент, като доведете и приятел. Вашето доверие е нашата пътеводна светлина.

  Но, наистина ли покупката онлайн носи само позитиви?

  Дотук говорихме, само за хубавата страна на покупката по интернет, но Всички знаем,че съществува и не толкова цветна страна на този вид пазар. Всеки човек има различно виждане за стоките, които има желание да получи и в тази връзка, ние Ви

  Даваме две сигурни гаранции:

  • Гаранция за най - ниска цена. В случай, че намерите същия продукт от друго място в България на по - ниска цена от нашата и ни изпратите линк или ни покажете къде сте го открили, ние Ви предлагаме да закупите продукта от нас на същата или на по- ниска от цената, на която сте го открили.
  • Гаранция, че независимо, че при получаване на пратката сте имали опция преглед и тест, впоследствие сте установили, че това не е Вашия продукт. Ние ще Ви върнем заплатената сума.

  Всички предлагани стоки се намират на склад при нас и при направена онлайн заявка, ще получите стоката още на другия ден. Продуктите са тествани и се стараем да го доставяме в пълна изправност (доколкото зависи от нас). Цените са ДДС. Освен онлайн, може да се свържете с нас чрез посочените на сайта телефони, чрез електронна поща, чрез форма за обратна връзка (която може да намерите в секцията контакти) или да се свържете на живо с наш представител чрез онлайн чата на сайта.

  Къде ще ни намерите

  Нашите продукти можете да видите и на живо в магазина ни, който се намира в Стокова база "Илиянци" магазин номер 4008, 1271, София, България, с работно време от понеделник до петък 9:30 до 16:30 и в събота и неделя от 9:30 до 16:00. Като комплимент от фирмата към някои от нашите оферти ще получите и подарък, така че поръчвайки един, ще получите няколко продукта от нас.

  Вашето мнение е важно за нас

  И не на последно място,за да можем да подобрим нашите услуги, учтиво Ви молим да оставяте коментар или мнение, относно продукти или всичко което Ви вълнува или притеснява относно нас. С удоволствие ще отговорим на всичките Ви въпроси, свързани с нашата дейност и Вашия коментар или препоръка няма да остане незабелязан.

  Кой се грижи за Вашето най-добро обслужване

  За нас 1

  Христо Христов, Създател на 4Sales.bg за България - Мениджър Маркетинг

   
  За нас 2

  Guo Henry  " Гуо Хенри " Генерален мениджър 

  За нас 3

  Красимир Кърпачев, Администратор на сайта

  Сметка в лева на: ФАНГО - БГ - ЕООД

  BG60UNCR70001523458583

  Всички продукти предлагани в сайта 4Sales.bg са проверени и за това отговарят нашите колеги в Китай а именно :

  За нас 4

  Guo Zhang Ping "Quality control "Контрол на качеството"

  Контролира всички процеси от избора на стока до внос в България и Англия

  За нас 5

  Li jue Доставка и нови стоки


  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.