Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Чанти 6 броя кроко змийска BAG22

72,00 лв

Чанти 6 броя кроко змийска BAG22 #01672

Колекция от шест части с десен на крокодилска и змийска кожа за жените с финес

Ако ежедневието ви е свързано с посещението на много събития и общуването с най-различни хора, то със сигурност разнообразието в гардероба е приоритет. Предлага ме ви комплект, включващ комбинация от няколко модела, обединени от подбрания десен и декоративни елементи, но с разнообразни функции и подходящи за различни ситуации. Селекцията включва три основни чанти, козметична, портфейл и визитник, предложени в шест цветови вариации. Изработени са от изкуствена еко-кожа с щампа и елементи на крокодилска и змийска кожа.

От оперативка в понеделник сутрин до неделна сватба

Всекидневна чанта с обърната трапецовидна форма, в която да съберете важни документи за делова среща в работен ден е основният продукт в колекцията. Чантата има строг, изчистен дизайн и е вдъхновена от стила на модни икони като Джаки Кенеди. Разполага с един основен голям джоб, достатъчен да съберете папка с документи, таблет и други необходими вещи. За  подреденост имате още две странични отделения за телефон и дребна козметика, а дискретност ви осигуряват допълнителните джобчета с цип – по един от вътрешната и външна страна.

Моделът се закопчава с цип, като за екстра сигурност има и прихлупващо капаче с копче. Налични са две твърди дръжки с удобен за носене захват, а за случаите, когато ви е нужна повече свобода на движение, са предвидени странични катарами, на които да закачите подвижна дълга дръжка от някое от другите изделия в комплекта.

Втората чанта е вдъхновена от особено популярния през 80-те вариант „плик“. Тогава, това беше задължителният аксесоар за всякакви светски събития, семейни тържества, сватби и фирмени партита. Обновеният дизайн предлага продукта с красива верижка, която да служи като дръжка за носене през рамо и повече място за увеличения брой лични принадлежности. Има 4 различни отделения, в които да разпределите всичко от гребен до мобилен телефон. Закопчава се лесно с магнитни копчета.

Третият модел е с форма на ябълка и макар по-малък на размери е доста удобен вариант за вечерно излизане с половинката, неделно кафе с приятелки или при пътуване за билети и документи. Разполага с едно отделение, дълга лента за носене през рамо и красива декоративна панделка и брошка.

Козметична чантичка, портфейл с монетник и няколко отделения за банкноти и карти, както и стилен визитник допълват цялостния комплект. Както и останалите елементи, те могат да се носят отделно или в желана комбинация.

Качество на изработката и лесна поддръжка

Направени от изкуствена еко-кожа, която намира все по-широко приложение в производството, изделията се отличават с качество на изработката и добра съчетание на десени. Базова е щампата, наподобяваща крокодилска кожа, но при различните варианти тя е съчетана с такава, имитираща змийска и в някои случаи те имат и различен цвят. Материята е обработена допълнително за добиването на „лакиран“ ефект, което улеснява поддържането. Производителите предупреждават да не използвате силни препарати за почистване, достатъчно е само да минете с мокър парцал.

Шест цветови вариации

Подчертан лек и ненатрапчив ефект имат избраните пастелни тонове на светлосиньото, розовото, кремавото и светлосивото. За повече драматизъм и силен акцент може да разчитате, ако изберете колекция в лилаво, а както винаги, черното е спасителния пояс, когато ви трябва нещо, което „върви“ с всичко.

Технически характеристики:

  • Модел: комплект от 6 части;
  • Размери:
  • Голяма: 31/23/13 см (дължина на основата/височина/широчина);
  • Плик: 26/16/3 см (д/в/ш);
  • Ябълка: 21/10 см (д/ш);
  • Козметична: 18/12/2 см (д/в/ш);
  • Портфейл: 19/10/2 см (д/в/ш);
  • Визитник: 18/12/2 см (д/в/ш);
  • Цветове: светлосиньо, лилаво, розово, кремаво бяло, светлосиво, черно.

В опаковката:

  • 6 броя с избран цвят.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Чанти дамски

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.