Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Бързосъхнещо лепило за метал TV1120B

9,99 лв

Бързосъхнещо лепило за метал TV1120B #10445

ОПИСАНИЕ:

Високоефективното бързосъхнещо лепило е разработено като алтернатива на заваряването с горелка за здрав, дълготраен ремонт на метали и други повърхности. Лепилото може да залепи всички повърхности, стига върху тях да няма прах или масло.

ОСОБЕНОСТИ:

Лепилото е устойчиво на висока температура. То може да издържи на загряване до 150 градуса. След окончателното си втвърдяване, то става твърдо като желязо, а дебелината на адхезивния слой не се променя. Лепилото осигурява здрава и стабилна постоянна връзка, която ще може да издържи с години. 

Лепилото предлага широка гама от приложения. Може да поправки на щети по водни или маслени резервоари, водни помпи с високо налягане, двигатели, метални тръби, бойлери, радиатори, различни домакински уреди, индустриално оборудване. Задължително е да притежавате лепилото, за да можете да се справите бързо и лесно с всяка повреда в дома си. 

Случвало ли се е банята ви да се наводни от спукана тръба? А успяхте ли да намерите помощ веднага? Трябваше ли да чакате с дни, докато откриете майстор? А той справи ли се с работата? Притежавайки бързосъхнещото лепило за метал, можете да се справите и сами. Нужни са ви само няколко минути, за да се справите с проблема. Спестете средствата, които бихте дали за ремонт. Инвестирайки в това здраво лепило навреме, ще забравите за 

Преди да използвате лепилото, почистете и подсушете повърхността, работата ви с лепилото трябва да приключи в рамките на 20 минути след смесването. Употребата на лепилото е изключително лесна. Смесете лепило А и лепило В в количество 1:1. Смесете ги добре. Нанесете сместа върху пукнатината. Изчакайте 24 часа, докато продуктът е изсъхнал напълно. Освен метал можете да залепите и стъкло, керамика, пластмаса, дърво и всеки друг материал, стига той да е почистен от прах и масла. 

Справете се бързо и лесно с повредите в кухнята, банята. Лепилото ще ви бъде пръв помощник, ако работата ви е свързана с машини, които често се нуждаят от ремонти. Инвестирайте във вашето спокойствие, за бъдете винаги сигурни, че можете да се справите и сами с всеки възникнал проблем. 

Забележка: Възможно е, когато получите лепилото, то да е леко втвърдено. Това не е проблем, просто го накиснете за няколко минути в съд с гореща вода и го извадете, когато лепилото омекне. 

ДИЗАЙН:

Лепилото се предлага в два варианта – в торбичка или в тубичка. Всеки един от двата варианта е удобен за използване и предлага възможност за съхранение на лепилото, освен ако не използвате цялото количество наведнъж.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Марка – EELHOE;
 • Водоустойчивост;
 • Устойчивост на високи температури;
 • Здрава адхезия;
 • Бързосъхнещ продукт;
 • Широка употреба;
 • Вариант 1 – 20 гр. опаковка торбичка;
 • Вариант 2 – 50 гр. опаковка торбичка;
 • Вариант 3 – 100 гр. опаковка торбичка;
 • Вариант 4 – 20 гр. опаковка тубичка;
 • Вариант 5 – 50 гр. опаковка тубичка;
 • Вариант 6 – 100 гр. опаковка тубичка.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА:

 • Бързосъхнещо лепило за метал.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.