В търговската мрежа има голямо разнообразие от квадрокоптери, които са с различни технически характеристики и съответно по-високи и по-ниски цени. Можете да избирате между:

  • любителски;
  • за начинаещи;
  • за прецизен полет;
  • за заснемане на видеа.

Кой е подходящият дрон за вас?

Ако тепърва ще се занимавате с управлението на изделието, е препоръчително да си вземете по-евтин вариант, тъй като има възможност да го блъснете и повредите още при първите си опити. Добре е да изберете по-стабилен продукт, който разполага с 6 оси, за да подпомага и да извършва по-прецизно завоите, които искате да направи. Моделът със здрав корпус и силна устойчивост при евентуално падане, е една добра опция.

Локация на летене

Ако искате да използвате продукта в затворени помещения, тогава със сигурност се нуждаете от модел с по-малки размери. За безпилотното летене навън – големите варианти са по-удачни. По-големите перки осигуряват по-прецизни маневри, а обхватът позволява да се издигне по-високо. С помощта на изделие, което е изработено с олекотен корпус, автоматично получавате повече възможности за управление.

Екстри, които ще ви очароват

Един от основните елементи на дроновете – това е камерата. По-евтините имат доста по-малки възможности, но могат да направят горе-долу прилични любителски кадри.

По-високия клас ви осигурява HD камера, която прави впечатляващи кадри и снимки.

Другата важна характеристика на квадрокоптерите е свързана с времето за полет. То зависи от капацитета и вида на батерията. Ако е по-голяма, съответно можете да получите повече от 10 минути свободен полет, в който да правите лупинги във въздуха и да създавате динамични клипове.

Наличието на различни характеристики се мени постоянно, тъй като тази сравнително нова технология се обновява всеки ден, за да осигурят на масовите потребители забавление и качество.

Записването и виждането на материал в реално време, превръща снимането в много по-интересен и интензивен процес, който активира мозъчната дейност и създава предпоставки за създаване на креативни проекти, които могат да се окажат ключови при развитието на всеки човек, особено при децата.

Летенето винаги е било едно от най-желаните дейности за човека, и макар че няма как да летим самостоятелно, имаме на разположение устройства, с които да видим как изглежда природата и всичко, което ни заобикаля, от съвсем различна гледна точка.

Създаването на емоции не е трудно постижимо, стига да закупите продукт, който да отговаря на вашите очаквания.