Следователно, те са идеалната среда между мобилен телефон и лаптоп. Имате значително по-голяма площ на екрана, отколкото на смартфона и не е нужно да носите обемист, тежък лаптоп със себе си. Въпреки, че преносимите компютри стават все по-леки и тънки, таблетите са по-удобни и практични за хората в действие. А, в тази статия ще разберете защо да си купите това улеснение!


Перфектният спътник при пътуване, който може да купите още сега



Може да гледате филм, да отговаряте на имейли или да продавате да четете книгата си в самолета или във влака. По-големият екран е много по-удобен от този на мобилния телефон. Използването на таблета, напр. за онлайн банкиране или бързи поръчки, е по-лесно, отколкото да стартирате лаптопа. Друго преимущество е животът на батерията, защото устройството работи между 15 и 25 часа, без да се налага да се зарежда. Разбира се, животът на батерията винаги зависи и от индивидуалната употреба, но като цяло държи повече от тази на мобилен телефон.

Професионални и образователни приложения за таблети



Устройствата, които купувате, могат да се използват и по много полезни начини, дори в работата, защото те просто са практични. Ако сте в командировка и трябва да подготвите презентация в движение, може да използвате различни приложения и програми, и да я направите бързо, лесно и удобно. Освен това, таблетът може да се използва и за водене на бележки, докато сте в движение.

В училище или университета, таблетът може да бъде също толкова полезен, защото има неограничени възможности. Не е нужно да носите лаптоп със себе си - спестявате място и няма какво да Ви тежи, а получавате абсолютно същата функционалност с допълнителна клавиатура. Водете си бележки в лекции или правете бързи проучвания. Те са много лесни за използване и почти не се различават от мобилния телефон по отношение на работа.

Нека четем повече, когато купим устройството

Когато става въпрос за четене на дигитални списания и електронни книги, тези устройства са много по-добри от всички други подобни, които може да купите на пазара. Техните дисплеи са с висока разделителна способност. В сравнение дори с четците на електронни книги, които са специализирани, таблетите имат ненадминато предимство,а благодарение на множеството приложения, едновременно могат да управляват безброй неща.

Уникалните възможности, които притежават

Гледането на видеоклипове и телевизия, игрите или гледането на снимки - никога не е било толкова лесно и приятно, колкото сега. С няколко клипа купувате таблет и вече е в ръцете Ви! Насладете се на перфектна картина, защото това е истинско откритие!

Мобилният офис, който ще притежаваме, когато купим това незаменимо устройство, наречено таблет


Благодарение на различните Office приложения, устройството може да се използва и като мобилен офис. Може да създавате таблици, защо не и  презентации или пък PDF документи, точно както на преносимия компютър. Смартфоните очевидно са твърде малки за подобни задачи, а защо да купувате хиляди технологии щом една върши страхотна работа. А, благодарение на клавиатурата, можете също да пишете по-дълги текстове толкова лесно! И то само с един клик - купувате и е в ръцете Ви.

Подходяща покупка за цялото семейство


Докато децата, поне когато са малки, все още не са много запознати с компютрите, те могат да играят на таблети. Това устройство придоби популярност, защото е изключително лесно за използване и има приятен размер на екрана. Това улеснява родителите и децата да го използват.

Струва ли си да си купим таблет?

Той е страхотно предимство, защото е много по-опростен, по-голям и по-бърз от смартфона. Във онлайн магазина на 4sales.bg може да купите страхотни видове модели, които подбрахме специално за Вас и то на евтини цени. Ние Ви предлагаме китайски таблети марки в различни ценови диапазони с перфектно качество. Доверете се на нашия екип от специалисти и техния избор, защото те наистина са най-добрите в своята работа!