Можете да намерите голямо разнообразие от изделия, някои от които се произвеждат за движения във водата. Ние ще разгледаме стандартния модел, който е хит сред младите хора и който набира все по-голяма популярност.

Различните видове се отличават по:

  • цвят;
  • дизайн;
  • капацитет на батерията;
  • големина на колелата.

За да удовлетворите желанията си относно това, какви движения искате да извършва вашето превозно средство, трябва да се поинтересувате от функционалностите на различните джаджи, за да направите най-добрия избор за себе си.

Формата на колелата е изключително важна, защото тези, които са с по-големи грайфери, са подходящи и за по-неравни терени. Пътищата в България са известни със своите дупки и неравности, но обновяването им в големите градове е все по-често и парковете и градинките стават притегателен център за всички, които искат да се насладят на карането на ховърборд.

Цветът на изделието е допълнителна екстра, с която можете да изразите вашата индивидуалност, но това не е определящ признак за работата му.

От основно значение е капацитет на батерията, тъй като тя ви осигурява по-дълъг или по-кратък престой върху платформата. Специално разработените вградени батерии се зареждат около 4 часа, за да ви осигурят дълго пътуване, с което да усетите тръпката от возенето на иновативната джаджа.

Лесното управление ви дава свобода на движение, като не ви се налага да следите различни бутони, а само индикаторът, който ви показва, че уредът вече е изтощен.

Кое задвижва ховърборда?

Платформата е в основата на жиромеханизма, тъй като качването и балансирането между тялото и уреда, превръщат движението във възможно. Затова е важно да прочетете инструкциите за употреба и да изпълнявате прецизно всяка една стъпка. Електрическият мотор е с по-голяма или по-малка мощност спрямо моделите, защото има разнообразни категории, отговарящи на различни цели.

Приложение и безопасност

Не правете трудни и екстремни движения, преди да сте свикнали напълно с управлението на продукта. По този начин ще си спестите евентуални травми и повреди по артикула.

Важно е да овладеете баланса до степен, в която ще можете да се движите безпроблемно наляво, надясно, напред и назад. Обърнете внимание при правенето на завои, защото те са едни от основните движения, при които може да се получи дисбаланс, ако не са премерени действията ви.

А когато решите да закупите определен модел, обърнете внимание на техническите характеристики, защото визията е важна, но не и ключова при избора.