Съвременната технология на  гейм-джойстиците ни позволява да се потопим в света на игрите дори от нашите смартфони, както и таблети, компютри. Те осигуряват комфорт, особено в студените зимни дни, когато искаме да се сгушим под завивките и да не излизаме по цял ден. И не само подходящи са и през летните дни. 

Начини за свързване на джойстика със системата на Android. 

При закупуване на гейм-джойстик могат да се използват два начина, по който той да бъде свързан с телефона. Единият е с  USB кабел, а другият чрез опцията блутут. Свързването с блутут е възможно ако контролерът притежава тази функция. 

Свързване на кабелен джойстик с Android.

При този начин трябва да се използва или евентуално да се закупи ако нямате наличен: USB-OTG адаптер. Той трябва да бъде микро-USB или USB-С type, зависимост от буксата, която има мобилния Ви телефон.  Включва се USB-OTG адаптер  в телефона , а с другата част на кабела с  контролера.

Свързване на джойстик с функция блутут с Android.

Според вида на контролера блутут функцията се пуска по различен начин. Ако използвате нашият продукт в онлайн магазина ни 4Sales с марка Lehuai можете да активирате функцията чрез превключване на  бутона на задния капак в позиция "G" и натискане на  "HOME" бутона за около 5 секунди , докато лампичката започне да премигва бързо. След това включвате Bluetooth на телефона Ви и натискате scan. След като видите името на устройството "STK-7024X или L068" или "геймпад" в списъка на наличните устройства, щракнете върху него "сдвояване" и то ще автоматично ще се свърже след няколко секунди. Светлините започват да светят продължително, което е показател за успешно свързване.

Свързване на гейм-джойстик към телефон, поддържащ система IOS.

При използване на Lehuai джойстик свързването чрез Bluetooth е подобно на това с Android. Единствената разлика е в превключването на първия бутон, който сега е „I „, от задната част на капака. След това натискате бутона „HOME“ за по-продължително време и изчаквате до светванетото на лампичката. Отваряте настройките на телефона поддържащ IOS система, включвате Bluetooth и сканирате за устройства. При показване на името на устройството:  „геймпад“ "STK-7024X или L068", се сдвоявате с него.

Видове продукти, които нашият сайт предлага.

Освен споменатите по-горе апарати с марка Lehuai, сайтът ни предлага продукти на ниски цени, а и безжичен модел Xbox 360 Wireless Controller, IPEGA мултимедиен Bluetooth контролер PSP11 и други разнообразни джойстици дори и за PUBG. Те имат отлично качество и уникални  козметични характеристики, удобни поставки за таблети и телефони . Подходящи за всякакъв вид тъч-скрийн, независимо от марката и моделите. Благоприятни за всякакви видове игри. Имат голям обхват, здрава връзка и възможност за извършване на движения. Уникална резолюция притежават всички модели. Съдържат PUBG. С тях играта става истинско удоволствие. Батерията им е издръжлива и ще устои дори на най-запалените геймъри. Зарежда се със стандартен жак вход. Всеки любител на игрите ще направи своето преживяване още по-прекрасно с изключителните продукти на онлайн магазина ни.