Това допълнително способства за опазването на природата, но и фактът че са с по-дълготраен живот. В последните години диодните осветителни тела претърпяха много положителни промени в качеството и цената си.

За какво се използват лед светлините? 

Лед в електрониката е полупроводниково устройство, което излъчва инфрачервена или видима светлина, когато е заредено с електрически ток. Видимите светодиоди се използват в много електронни устройства като индикаторни лампи, в автомобилите като габаритни и дневни светлини, както и на билбордове и табели като буквено-цифрови дисплеи или дори и на плакати. Инфрачервените светодиоди намират приложение във фотоапарати с автофокус и дистанционни управления на телевизори. Освен това се употребяват и в домакинството и интериора. Можете да ги откриете дори и във Вашата баня. Масово се използват, т. к. са издръжливи поради компонентите, от които са изградени, но и от начина, по който генерират светлина. Другото им предимство е ,че са енергоспестяващи, защото могат да превърнат около 70% от енергията си в светлина. Това ги прави много по-ефективни от другите крушки, които губят много енергия, превръщайки я в топлина. Те излъчват светлина с висока яркост, интензивност, както и различна цветова гама. Напълно са рециклируеми и не съдържат живак, който е токсичен за здравето ни. Устойчиви са на ниски температури и вибрации. 

Видове led светодиоди.

  • Мощни;

  • Средномощни;

  • Много ярки;

  • Стандартни;

  • Маломощни;

  • Мини.

Къде можем да ги монтираме?

Могат да се инсталират на превозни средства, плотове, огледала, захранване, улично и домакинско осветление, гардероби. Ако сте си закупили led лента с цел да разнообразите Вашата стая, то тогава има няколко начина, чрез които да го направите. Можете да я поставите на тавана и да се възползвате от уникалните цветове, които излъчва. Ще се радвате на наситено осветление и прекрасно настроение. Поставяйки ги на екрана на телевизора или компютъра, могат да облекчат напрежението в очите и да направят изображенията по-ясни. Можете да ги поставите върху рафтовете и шкафчетата, като по този начин да концентрирате вниманието на Вашите гости към колекции съдове, сувенири и др. Освен за подобряване на интериора на Вашата стая, можете да ги инсталирате във Вашата кола. С това led осветление ще направите изключително впечатление и ще се радвате на много внимание.  

Какви лед светлини ще откриете при нас?

Нашият онлайн магазин предлага лед осветление на ниски цени за фарове, за джипове, за мотори. Изпозвайки лед осветление в превозните средства, подпомагате това те да бъдат по-видими за останалите участници в движението. Когато ги монтирате не се притеснявайте, че контролните органи по пътищата ще Ви създадат някакви проблеми. Те са изготвени така че да отговарят на изискванията за движение на пътищата. Предлагаме и лед бар, който е прекрасен продукт за фенове на оф-роуд . Инсталира се на покрива на пътното средство и Ви предоставя осветление с голяма яркост и дължина. Лед крушките, които се откриват в нашия магазин, са с 12v напрежение и намират приложение в мигачите, габаритите на автомобила. Продуктите, които предлагаме са с отлично качество и уникален дизайн. Не пропускайте възможността да се сдобиете с тези уникални авто стоки и не само,за да разнообразите ежедневието си.