Технология от бъдещето, от която започват да се интересуват все повече хора – бъдете информирани!

Какво е соларна лампа?


Соларните лампи използват силата на слънцето за излъчване на светлина и не изискват никаква връзка към електрическата мрежа. Те са изключително функционални и могат да се използват навсякъде. Соларните лампи Ви дават светлината, от която се нуждаете, без да правите разходи за електроенергия!

Как работи една соларна лампа?

Ще погледнем малко по-задълбочено в слънчевото електричество. Слънчевата енергия се произвежда заради фотоволтаичния ефект. Фотоволтаичният патен, който може да откриете под името "слънчева кетка" преобразува светлината от слънцето в електрическа енергия. Самата слънчева клетка е съставена от множество слоеве химикали и кристален силиций, които пък от своя страна създават слоеве от отрицателно заредени електрони и положително заредени пространства. Когато светлината премине през клетката, тя изтласква отрицателно заредените електрони към положително заредените пространства. След това, тези пространства трансферират електронния поток като постоянен през проводниците в слънчевата клетка за използване или към батерията, където енергията бива съхранявана, докато не бъде необходима за употреба.

Предимствата, които имат соларните лед лампи


Този тип соларна лампа се нуждае само от 1/10 от енергията, която би консумирала лампа с нажежаема жичка със същата яркост. Соларен панел или батерийка са напълно достатъчни за снабдяване на лампата с необходимата енергия. Тъмните пътечки в градината, неосветената алея или вход могат да бъдат осветени също толкова ефективно, колкото гаража или мазето. Соларните лампи са изключително гъвкаво решение навсякъде, където се нуждаете от светлина, но без да е необходимо да се прекарват електропроводи.

Нека бъде светлина – навсякъде!



В градината, на къмпинг или на външната тераса - има много места, където няма ток, защото мрежата не е достигнала навсякъде. Освен това, постоянно растящите цени на електроенергията също не са за пренебрегване. Соларната LED лампа Ви предлагат алтернатива, с която ще сте независими от електрическата мрежа и единствената Ви инвестиция ще бъде закупуването ѝ. Без полагане на кабели, ремонти и разруха! Може да монтирате соларната лампа навсякъде, където пожелаете - независимо от отдалечеността от електрическа мрежа!

Видове соларни лампи



В сайта ни може да откриете много и различни лампи. Предлагаме голямо разнообразие от такива с един или много диоди, за да паснат на Вашите изисквания.
Има също лампи с дистанционно, от което може да ги регулирате, както и такива с автоматично регулиране, за да не се налага да се занимавате.
Материалите, от които са изработени лампите - също варират, някой са водоустойчиви, а други пък не, в зависимост от това за къде са предназначени.

Защо да закупя соларна лампа?

  • Може да осветите пътеките в или пред Вашия дом, та дори и улицата!
  • Обезопасете обектите през нощта, за да не се случват инциденти!
  • LED светлинките могат да осветяват табели - реклама, дори и в тъмната част на денонощието.
  • Спестявате не малко пари от електроенергия!
  • Не вредите на околната среда, т.к. слънчевата светлина не отделя въглероден диоксид в атмосферата.

Поглед в бъдещето


С тази универсална светлина, която е независима, Вие имате свобода по отношение на осветителната техника. Слънцето Ви дава силата, от която се нуждаете! За всички нас - хората, това е най-безопасният и голям източник на постоянно възобновяема енергия, която ще ни осигурява чиста и безплатна енергия за милиони години в бъдеще. Все повече хора вече се интересуват от слънчевата енергия, бъдете сред тях.

Разгледайте разнообразието от соларни лампи, които Ви предлагаме във 4sales.bg, защото подбираме всеки продукт с огромно внимание към всеки негов детайл - улична соларна лампа, соларна градинска лампа, соларна лампа с датчик за движение, изборът е само Ваш!