започнем заедно с няколко прости правила и ще видите как чудесата се случват!

Нека тренировките в домашни условия започнат още днес

Не оставяйте днешната работа за утре и още повече, когато тя може да бъде свършена вкъщи. Отлагането на ангажимента води до неговото неизпълнение и така желаното от Вас тяло...така и не се получава. Отделете време за Вас!

Намерете своето място вкъщи

Изграждането на фитнес рутина е от изключителна важност, а тя започва с установяването у дома и естествено - постелката за йога. Много от нас нямат място за собствена, домашна фитнес зала, но пък може да си определите собствено пространство за упражнения, например на пода във всекидневната. Подложката за йога ще направи тренировката вкъщи по-комфортна, а и по този начин няма да смущавате и съседите на долния етаж.

Открийте Вашата подходяща програма за тренировка в домашни условия

Най-добрият вариант, за да останете мотивирани, е да намерите нещо, което Ви доставя удоволствие. В интернет пространството ще намерите безброй много онлайн тренировки, както за начинаещи, така и за по-напреднали. Стремете се упражненията да са с ясни инструкции и да са съобразени с Вашите възможности.

Оборудвайте се

Резултатите са всичко, което искаме. Истината е, че без подходящите принадлежности вкъщи – те ще се случват доста по-бавно и трудно.
Колан – това е приспособлението, което е повече от задължително, дори и вкъщи, защото кръстът е слабо място на много хора, а освен това той е и основа за много от движенията, които се извършват.
Ластиците са едно от най-добрите хрумвания на фитнес индустрията, т.к. те увеличават съпротивлението и така мускулите се натоварват повече, а и са много лесни и приятни за употреба.
Въжето за скачане също е забавен вариант за вкъщи, с който можете да изгаряте много калории, но пък не сме сигурни, че съседите Ви ще са на същото мнение, но пък не пречи да опитате.
Ако пък имате свободно място в гаража, та дори и в апартамента, и имате повече енергия за изразходване по време на Вашата тренировка – крушата за бокс е вариант, с който ще се разтоварвате и ще стягате тялото си едновременно.
И не на последно място – ръкавици! Предпазвайте ръцете си, защото изваяното тяло е приоритет за нас, но грубата кожа на ръцете – не. 

Бонус съвети как да започнете и как да останете мотивирани

  • Направете си програма – не утре, а още сега. Въведете часовете и ги следвайте!
  • Уверете се, че винаги имате чифт чисти и удобни дрехи, предназначени само за тази дейност вкъщи!
  • Пуснете си любимата музика, за да направите всичко в домашни условия приятно!
  • Започнете с по-лесни упражнения, а ако изпитвате дискомфорт - просто ги заменете с други. Не се страхувайте да опитате нещо ново във Вашата тренировка!

Желаем Ви успех и не забравяйте да се въоръжите с воля, защото тя ще Ви води във всяко начинание!