Какви са характеристиките на таблетите на ниска цена

Евтините решения разбира се не могат да се сравняват по възможности и производителност на системата със скъпите и премиум аналози, но все пак може да се избере приемлива алтернатива, следвайки следните точки:

  • бързина - тя трябва да е подходяща за общуване в социалните медии и гледане на видео;

  • система - оперативната памет и бързината на процесора са важни;

  • минимални параметри - процесора (CPU) да е поне двуядрен и над 1 GHz, а времето без презареждане: около 6-7 часа;

  • качество на екран - при пряко наблюдение, без отклонение в ъгъла на обзор, качеството е добро;

  • памет и хард диск - стремете се поне оперативната памет да е 1-2 GB, а вградената: около 8 GB;

  • други аксесоари - в онлайн магазин 4sales.bg ще откриете евтини таблети с пристигащи допълнителни аксесоари в комплекта.

Избор на метод на ползване

Когато се прави избор на евтини таблети, особено голямо значение има метода на ползване. Ето няколко чести сценария при употреба на подобни устройства:

  • за игра - тук голямо значение има графичната подсистема, която при евтините таблети е оскъдна, което означава, че можете да играете прости игри за губене на свободното време;

  • като книга - идеалното средство за четене на електронни книги;

  • друго - за слушане на музика, преглед на уеб-страници или общуване в социалните мрежи.

Избор на операционна система

Съвременните предложения в тази посока днес са платформите Android, Windows, iOS, съответно на Google, Microsoft, Apple. Важно е да се има предвид, че при евтините таблети вероятността да ползвате най-новата версия на някоя от тези платформи е минимална.

Размер на таблета и екрана

В продуктовата гама на онлайн магазин 4sales.bg имате доста голямо разнообразие от евтини решения, чийто големини на екраните достигат от 7 до 10+ инча, което е отлично за работа както с различни програми, така и за сърфиране в интернет.

Опции на камерата и свързване на периферни устройства

Предната или задната камера на всяко от предлаганите в категорията устройства е с достатъчно добро качество за провеждането на видео-разговори по съвременните чат клиенти. Конекторите за свързване на допълнителна периферия се вземат под внимание при избора.

Най-купувани от 4sales.bg

Изключително предпочитани си остават 7” устройства, защото те са компактни, леки и лесно преносими в джоба или чантата. В същото време са удобни за игри или филми, така че вижте ги още сега.