Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Как да не оставаме без батерия на телефона

Tuesday, Feb 09, 2021
0 reviews
Как да не оставаме без батерия на телефона

Често ли забравяте да заредите телефона си преди да тръгнете на работа? В такъв случай имате нужда от специално многофункционално зарядно за кола от 4sales.bg, което да Ви позволи да не оставате без батерия на телефона. Вижте по-долу какво не трябва да забравяме и как да изберем подходящото устройство?

Кои неща да не забравяме, ако искаме винаги ток в батерията

За да сме сигурни, че няма да останем без заряд в телефона, дори и ако батерията е вече с минимален капацитет, трябва периодично да наблюдаваме остатъчния заряд върху индикатора на смартфона. Когато той остане критичен (10-15% например) и не се очаква скоро да имаме достъп до многофункционално зарядно, трябва да превключим телефона си в режим на съхранение. Той изключва всички други функции на апарата и остава само възможността за разговори при спешни случаи.

Ако пък сме на път с колата, задължително трябва да притежаваме подходящо многофункционално зарядно за телефон. Съвременните решения са оборудване с по два или три USB-порта, така че да зареждат няколко устройства едновременно.

Как да избегнем “единичните случаи” на забравяне и ангажираност

Важно условие е да изградим навик, когато тръгваме на път да вземем многофункционалното си зарядно устройство със себе си или просто да го оставим в колата и да не го сваляме от нея. Така със сигурност ще знаем, че в колата си имаме вариант, който ще ни е от помощ при нужда от заряд на телефона. Другата алтернатива е наличието на външен акумулатор, наричан още банка за мощност (Power Bank), която се зарежда и притежава един, два или три USB порта за зареждане на няколко устройства.

Така, дори и да не заредите апарата си до край, той ще напълни няколко процента батерията докато пътувате и ще имате възможност да използвате пълноценно смартфона си за обаждания и други функции.

Защо да си купим многофункционално зарядно за кола от 4sales.bg

Банката за мощност не е най-доброто решение, защото ако забравите да я заредите тя става ненужна. Ако притежавате обаче многофункционално зарядно за кола, то винаги ще се окаже под ръка когато имате нужда да възстановите батерията на апарата си. Тази джаджа е пригодена за поставяне в буксата за запалката и притежава няколко USB-порта с изходно напрежение и ток съответно 5V - 2 или 3А. Това е достатъчно за зареждането на смартфони и таблети, фотоапарати и други подобни джаджи.

Справяне със спешни случаи без мобилно устройство

Ако все пак в настоящия момент няма възможност за зареждането на батерията и нейният заряд е напълно изчерпан, трябва да се справяме без смартфона. Ето няколко трика:

  • поискване на мобилен апарат от други колеги на пътя;

  • действаме на своя глава и поемаме отговорността си за това;

  • ако се е случило нещо със здравето ни, намираме начин някой да ни откара до здравно заведение за лечение.

Разгледайте подходящи продукти

Напишете вашия коментар

Публикувате коментара като гост

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.