Ще разберем техните положителни черти и как да направим идеалният избор за нас.

Защо не трябва да подминаваме този въпрос

Предназначението на стелките в колата е пътниците да стъпват върху тях, като така предпазваме ламарината от контакта с влагата през дъждовните и зимни сезони. На следващо място, почистването на интериора става по-лесно, защото просто хващаме всяка една от стелките и я изтупваме навън за няколко секунди и готово.

Какви са плюсовете и минусите на двата типа

Гумените модели не позволяват на влагата да достигне до ламарината на купето, с което да предизвика корозионни процеси. В същото време, поради ниските температури, тя не отделя неприятни миризми и не създава предпоставки за подхлъзване при стъпване с мокри обувки.

Мокетните от своя страна, през лятото абсорбират влагата, ако се качвате при дъждовно време с мокрите обувки. В същото време, те не позволяват да остане вода, която разтече наоколо и да образува гьол. Лесни са за изпиране и почистване, така че си заслужават.

Как да изберем идеалните за нас

Съществуват два основни вида, а именно индивидуални и универсални, като първите са предназначени за точно конкретна марка и модел автомобил, докато вторите пасват на всяка марка и модел. При необходимост излишните краища се изрязват и така да се каже, подобна стелка се донагласява спрямо особеностите пода.

Трябват ли ни за багажник

Разбира се! Все пак в багажника се налага да товарим всякакви вещи, а понякога те са мръсни и много цапат. Да, но когато имаме подходяща стелка, която обхваща цялата площ на багажника, само за секунди можем да го изчистим. Достатъчно е само нейното премахване изтупване навън и нейното връщане обратно. Тя също много лесно се изпира, суши и поставя обратно на място.

Препоръките на 4sales.bg

Ние съветваме клиентите си винаги да избират продукти, изработени от здрави и гъвкави материали, които ще са доста по-дълготрайни от имитациите, които за да са по-евтини са изработени и от поне-качествени материали. Така например, при нас ще откриете модели, изработени от пластмаса и мокет, само пластмасови тип леген с подходящите разграфения за предотвратяване на подхлъзвания, както и гумирани модели с различни красиви шарки.

Всеки от продуктите пасва идеално за мястото, за което е предназначен и органично се вписва в цялостния интериор на купето. Така хем добавяте нов елемент към вътрешния дизайн, хем вече по-лесно ще почиствате замърсяванията от пода.

Избирайки нас също получавате:

  • атрактивни ценови предложения;

  • бързо и качествено обслужване;

  • удобна за пазаруване онлайн-платформа, дори и през мобилно устройство по време на път;

  • възможност за връщане на продукта;

  • изгодни търговски условия;

  • разбиране и професионално отношение.

Очакваме Ви!