Nicer Dicer Plus представлява многофункционален кухненски аксесоар за прецизно нарязване на плодове и зеленчуци. Благодарение на различните си приставки е възможно бързото нарязване на продуктите в различни форми.

Какви са предимствата му

  1. Остриетата са от неръждаем материал;

  2. Контейнерът е с херметичен капак;

  3. Лесен е за използване;

  4. Удобен за приготвяне на бързи салати;

  5. Лесно се мие и се съхранява;

  6. Компактен и стилен дизайн.

Съдържание на комплекта

Върху опаковката е написано от какви компоненти се състои устройството. В допълнение пристига и инструкция за употреба и книжка с рецепти. (Рецептите са много интересни). Приставките са изключително лесни за подмяна. Просто поставяте и фиксирате.

Материалът, от който е направено кухненското ренде е пластмаса, а неприятната миризма, характерна за некачественото PVC, не се усещане. Всичко е много добре подредено в пакети и има специални пластмасови приставки, закриващи острите части на устройството.

Разбира се, нямаме търпение да изпробваме всичко, така че ще разгледаме всеки отделен детайл.

Пластмасов контейнер с капак

Съдът е обикновен и с добър херметически затварящ се капак. Това го прави идеален за пренасяне на храна от едно място на друго и би се харесал на хората, носещи си храна на работното място.

Приставка за нарязване на големи парчета

Остриетата са наистина добре заточени, а парчетата добри. Подходящ е за рязане например на лук. Идеално решение ако не желаете да се просълзявате докато го режете.

Белачка

При често белене на зеленчуци с нож, това е идеалното решение. По принцип приставката добре се справя с работата си. Може би с времето ще Ви стане скучна, но когато я използвате за пръв път, гарантирано ще се справяте "отлично".

Ренде

Рендето е обикновено, но доста остро. Рендосването с него е изключително лесно и приятно, защото ножовете са много остри и за това Ви препоръчваме, докато работите с него да внимавате за да не се нараните.

Приставка за нарязване на кубчета

Това е може би приставката, заради която си заслужава да закупите Nicer Dicer Plus. Кубчетата са идеални за приготвяне на супа, салата и др. С тази приставка пестите време и сготвяте по-бързо. Препоръчително е да не режете твърди продукти, като моркови, картофи и т.н. Лукът например става на много красиви кубчета, както и тиквичките. Формите наистина се оказаха красива и дори толкова правилни е трудно да се направят с нож. Отлично се нарязват и гъбите.

Като цяло, не твърдите зеленчуци се получават просто удивително. Варените зеленчуци и другите продукти се режат бързо. Така наистина сготвяте за около 5-10 минути и то без проливане на сълзи докато режете лука. А кубовете се оказват перфектни, гладки и красиви - с това ренде никога повече няма да си помислите да работите на ръка.

По този начин, с приготвянето на салати и продукти за готвене, многофункционалното ренде Найсер Дайсер Плюс се справя отлично.

Приставка за нарязване

Острието е много остро и зелето се реже перфектно - тъничко и на правилни ленти. Тази приставка също е много удобна за работа в кухнята и спестява много време и усилия.

Приставка за нарязване на кръгчета

С тази добавка изключително лесно ще нарежете зеленчуците на тънки филийки, за да украсите салатата си. В комплекта пристига и специален държач, който играе ролята на предпазител от порязване.

Как да го поддържаме

Nicer Dicer Plus се почиства изключително лесно както в мивката под течаща вода, така и в съдомиялна машина. Също така е лесно да се съхранява и не заема много място.

Обобщение

Представихме Ви поредното китайско “чудо”, доставящо удоволствие по време на употреба. Следва отново да напомним, че със суровите, твърди и плътни зеленчуци то трудно се справя, но за сметка на това обаче варените ги реже като масло.

С оглед на по-горе написаното и изключително ниската цена, ние от онлайн магазин 4sales.bg можем да заключим, че това е изключително полезно и миниатюрно кухненско ренде, спестяващо Ви много време в рязане и приготовления. Комплектът му е много богат на различни приставки, липсва миризмата на пластмаса, а ножовете са прецизно заточени и рязането с тях е удоволствие, така че поръчайте го и Вие дори още сега.