Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Какъв смарт тв-бокс да изберем - практически съвети за най-оптимално решение

Thursday, May 31, 2018
0 reviews
Какъв смарт тв-бокс да изберем - практически съвети за най-оптимално решение

Днес вече няма нужда да купувате Smart TV. В края на краищата абсолютно всеки телевизор и монитор може да стане "умен", ако ги свържете със съвременна специална конзола, базирана на Android. Цената, в сравнение с тази на умен телевизор е съвсем приемлива. Именно тя позволява да гледате телевизия дори с най-високата честота (главното е телевизорът да поддържа такова резолюция).

Смарт-приставката има определени технически спецификации, а цената зависи от специфичните характеристики. Препоръчва се на първо място да се определи целта, за която ще се използва тази конзола.

Възпроизвеждане на медийно-съдържание

По-голямата част от купувачите купуват Android TV Box за гледане на медийно съдържание:

  • онлайн телевизия;

  • видео;

  • филми от сменяеми носители и др.

Мощните процеси в тези приставки не са особено необходими, освен ако не трябва да гледате 3D съдържание. Цената на такова оборудване се счита за най-достъпна.

Въпреки това, Android TV box може да бъде пълноценен компютър, който ще Ви позволи да сърфирате в интернет, да седите в социалните мрежи, да чатите с приятели по Skype и т.н.

Разбира се, повечето консултанти предлагат да закупите универсален вариант. Естествено, той ще струват малко по-скъпо, но ще осигури максимална функционалност.

Допълнителни аксесоари

Естествено, тъй като TV box може да бъде позициониран като пълноценен компютър, към него могат да се свържат и допълнителни устройства. Това може са мишка, клавиатура, уеб-камера.

Между другото, някои модели Android-приставки направо пристигат с уеб-камера. Разбира се, тяхната матрица не е много качествена. Много хора препоръчват добре да си помислите дали наистина си заслужава да купите подобен модел.

Съвременните андроид-конзоли имат невероятно малки размери. Това може да се постигне чрез намаляване на консумацията на енергия от страна на процесора, като същевременно се поддържа висока тактова честота.

В резултат на това вече не се изискват масивни алуминиеви радиатори, а устройството се побира в дланта на ръката Ви.

Напишете вашия коментар

Публикувате коментара като гост

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.