Лаптоп или телефон -  Изберете таблет

Ако се колебаете на какво да се спрете – функционален лаптоп или компактен смартфон, то може би трябва да предпочетете таблет. Той е страхотна алтернатива, едновременно функционален и компактен. На пазара ще откриете множество модели, както по-скъпи така и евтини, които ще използвате за работа, забавление и по време на пътуване.

Подобен избор Ви гарантира разнообразни възможности за използване – работа с приложения за обработка на текст, таблици, слушане на музика, гледане на видео и опции за направа на страхотни снимки. Съвременните предложения се отличават с добри параметри, висока скорост при обработката на процесите, възможност да поддържат и по-сложни и тежки апликации, както и възможност за да провеждате разговори и бърз 3 или 4G интернет.

Ако наистина търсите начин да замените преносимия компютър с по-практична алтернатива се спрете на продуктите с 2 операционни системи, които функционират като телефон и класически лаптоп в едно.

Сега вече можете да закупите устройства на изплащане, като не се лишавате от богата функционалност и не утежнявате излишно бюджета си. Ще намерите много и различни модели подходящи за професионална употреба, идеални за пътуване или подходящи за деца.

На какъв модел да се спрем

При изборът на подходящо устройство има някои основни параметри, които ще Ви помогнат лесно да прецените от какво се нуждаете. Ако възнамерявате да го използвате за професионални цели и работа, то изберете по-голям дисплей от 10 инча и вариант с 2 операционни системи – Android и Windows. Ще работите с познатата Ви дигитална среда на Windows система и достатъчно голямо поле за бързо боравене. Цената на подобни предложения може да е по-висока, затова и покупката на кредит е удобен и бърз начин да се сдобиете с полезен продукт още днес.

Ако предпочитате компактно устройство за снимки, видео и игри се спрете на вариант с дисплей от 7 или 8 инча и добър процесор. Избирайки изделие за игри е добре да предпочетете 2 или 4 ядрен процесор с висока скорост над 1.5 GHz. Така си гарантирате добро представяне, бърза работа и ясни и чисти графики на игрите и видеото.

За тези, които използват изделието често, огромно предимство е голямата вградена памет над 32 GB и опцията за поставяне на допълнителна карта. Могат да се закупят и продукти с възможност за поставяне на SIM картa, които поддържат мобилен интернет и позволяват провеждането на разговори.

Предимства при покупка на изплащане

Покупката на кредит е една от най-често използваните алтернативи при избор на скъпа техника. Така не се лишавате от важните функционалности, които Вашето изделие трябва да притежава за сметка на цената. Добрият продукт често надвишава месечния бюджет, но разсроченото плащане Ви позволява да изберете наистина качествено устройство с много опции без да Ви затрудни финансово.

Голямо предимство е страхотното разнообразие от предложения, както и гъвкавите планове за разсрочено плащане с максимален срок до 36 месеца. Чрез калкулатор лесно ще прецените какъв срок и стойност на месечна вноска да изберете. Ако разполагате със стартова сума можете да изберете първоначална вноска и да олекотите плащането, като намалите крайната стойност още в началото.

Покупката на кредит онлайн е бърз и лесен процес, получавате отговор само след 15 минути, като банката ще се свърже с Вас и търговеца, за да потвърди транзакцията.

Избирайки да вземете продукт на разсрочено плащане Вие не губите предимството да се възползвате от промоция или да получите поръчката с безплатна доставка.  С месечни вноски можете да заплатите всеки таблет на стойност над 100 лева и да получите продукта си веднага.

Все още ли не сте сигурни от какво имате нужда? Разгледайте нашите предложения, които можете да вземете на изплащане:

  • 10 инчови;
  • 7 инчови;
  • С Windows;
  • С Android;
  • За деца;
  • Със SIM карта.