Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Бинокъл Galileo 7 x 35 маскировъчен TV360

26,40 лв

Бинокъл Galileo 7 x 35 маскировъчен TV360 #04064

Особености:

Представяме Ви един невероятен Бинокъл Galileo 7 x 35. Той има страхотна визия. С маскировъчен дизайн. Приложението му е широко. Със своя впечатляващ външен вид, бинокълът ще обогати Вашите аксесоари за изследване и наблюдение на живописни пейзажи, диви животни, по време на разходки и преходи, а и не само. Превърнете времето прекарано сред природата в изследователско приключение, в което може да включите и децата. А те определено ще останат очаровани.

Описание:

Бинокълът е подходящ за употреба, когато сте на къмпинг, туризъм, лов, риболов, спорт, планина, море, екскурзии и други. Размерите му позволяват той да бъде с Вас по всяко време и на всяко място. Препоръчително е да го съхранявате в защитния калъф, за да го предпазите от наранявания, когато не го ползвате.

Как функционира?

Лещите на бинокъла са с многослойно покритие. Оптиката им осигурява много добро предаване на светлината и яркостта. Това гарантира реални цветове и яснота на изображенията. Диоптърът на лещите има опция да се коригира, според индивидуалните нужди. Разстоянието на очите също може да се регулира. Обсегът на видимост е от 141 м до 1000 м. Бинокълът е със седем кратно увеличение, като диаметърът на обектива е 35 мм. Разполага с централна система за фокусиране. Той е водоустойчив и може да се използва при мъгла. Устойчив е на всякакви влияния.

Дизайн:

Бинокълът има камуфлажна визия. Тя се слива със зеленината на природата наоколо. Изработен е от висококачествена ABS пластмаса. Корпусът му е широк. Той е изключително стабилен. Гумираното покритие предпазва при удари или нараняване. Захватът му е удобен. Лещите са изработени от Porro стъкло BK-4. Размерите му са компактни. Това създава голямо удобство при употреба.

Технически характеристики:

  • Марка: Galileo.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Бинокъл Galileo 7 x 35, маскировъчен;
  • Защитен калъф за съхранение;
  • Връзка за носене на врата;
  • Кърпичка за почистване.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.