Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Барометров висотомер BKT381 барометър, термометър и компас TV471

88,90 лв

Барометров висотомер BKT381 барометър, термометър и компас TV471 #04349

Особености:

Описание на продукта: този продукт е барометров висотомер, вградено чувствително устройство за измерване на налягането на въздуха, може да измерва стойността на атмосферното налягане в реално време на местоположението; Поради принципа на обратно пропорционалната височина и атмосферното налягане, може да се използва за измерване на относителната височина; Надморска височина в реално време. Този продукт се използва широко за измерване на налягането на въздуха, както и за алпинизъм, риболов и други дейности на открито, но не се препоръчва за географско проучване!

Как функционира:

Обхват на измерване: (височина) 0 ~ 5000 метра; 580-1040 HPA; (температури) - 30 градуса ~ 50 градуса Разделителна способност: 20 m. налягането на въздуха намалява с увеличаване на надморската височина; Промяната на налягането на въздуха ще доведе до промяна на времето, тази промяна ще бъде показана на циферблата на височината чрез предаване на висока точност. Устройството може точно да измерва височината на позицията (абсолютна височина), разликата във височината, атмосферното налягане и промените на времето. Без батерии и зарядни, без поддръжка и нужда от ремонт, той е надежден добър инструмент; също така може да прогнозира бъдещите промени във времето според стойността на налягането, нека бъдем подготвени; Той е лесен за носене.

Дизайн:

Има метална и гумена дръжка. Има удобна алпинистка кука, лесна за пренасяне, без батерии или зарядно. С карабинер, компас и термометър. Модерен дизайн и много удобен за спортове на открито.

Инструкции за употреба:

За да въведете уреда в употреба трябва да измерите предварително надморската височина на района, в който се намирате. Моля, вижте маркираната надморска височина на картата (също и в Интернет, местното метеорологично бюро, за да запитате местната надморска височина), за да калибрирате точната надморска височина на местоположението. Освен това промените в налягането на въздуха и времето също ще се отразяват непрекъснато на височината, така че е необходимо постоянно да се сравнява референтната стойност на надморската височина по време на катерене или ходене. Пример: От Метеорологичното бюро надморската височина на начална точка А е 200 м. Настройте показалеца на височината до скалата 200. Когато достигнете позицията на В, скалата на набора е 1500. Надморската височина на точка В е 1500 метра. В процеса на планинско изкачване или пътуване, ако трябва да измерите стойността на височината на околната среда, моля, следвайте следните две стъпки: (1) Инициализирайте височината в началната точка, тоест само за квази нулевата скала; Стойността на скалата е стойността на височината спрямо началната точка. Например: регулирайте височината на скалата 0 в начална точка А. Когато достигнете позицията на В, скалата за набиране е 1500, което означава, че В е на 1500 метра над морското равнище А.
Употреба: използва се за алпинизъм на открито, скално катерене, туризъм, ски и други спортове за измерване на височина на открито 1. Измервателен обхват: (височина) 0 ~ 5000 метра; (налягане на въздуха) 580 ~ 1040 hPa; (температура) -30 ℃ ~ 50 ℃ 2. Резолюция: 20 метра 3. Спецификации: дължина 85 × ширина 68 × височина 28 мм, диаметър за набиране 60 мм 4. Условия за съхранение: температурата е между -30 ℃ ~ 65 ℃; влажността е по-малка от 90%.

Характеристики:

 • Въртящ се пръстен на скалата.;
 • Температура от -30 до 50 ° C.;
 • Барометър от 600 до 1040 hPa.;
 • Висотомер от 0 до 5000 m (Размер на измерването: 20 m);
 • Тегло 122,5 g;
 • Размери (ШxВxД) 68 x 85 x 28 mm.;
 • Устройство за измерване на налягането на въздуха;
 • Въведение за употреба:
 • 1. измерване на абсолютна височина;
 • Висотомерът трябва да бъде активиран преди употреба (или след покупката) (виж илюстрацията по-горе), т.е. алтиметъра трябва да се коригира дигитално към местната действителната височина. Освен това промените в налягането на въздуха и времето също влияят непрекъснато на височинните стойности, така че е необходимо постоянно да се сравняват референтните стойности на надморската височина по време на алпинизъм или ходене;
 • 2. относителна височина;
 • По време на катерене или пътуване, ако имате нужда да се измери стойността на околната средна височина, следвайте тези две стъпки:
 • (1) инициализиране на височината в началната точка, а именно насочване само към квази нулевата скала;
 • (2) в процеса на пътуване или в края на дисплейната стойност на скалата за набиране е височината на относителната стойност на началната точка.

Какво ще намерите в опаковката:

 • 1х висотомер (барометър, термометър, компас);
 • 1х карабинер;
 • 1х упътване.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.