Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Акумулаторно бъги 4х4, 2 х 12 V и Wi-Fi дистанционно управление

780,00 лв

Купи на кредит

Акумулаторно бъги 4х4, 2 х 12 V и Wi-Fi дистанционно управление #03975

Особености:

Време е за забавления и приключения - сред природата, в парка, в градината, на площадката – Вие избирате. Независимо от терена, акумулаторното бъги гарантира незабравими преживявания и безопасно управление. Вашето дете ще бъде истински щастливо от новата придобивка, а тя ще се превърне в любимото му превозно средство. Бъгито ще го научи на самостоятелност и ориентация в пространството. Както и на безопасно придвижване. За повече сигурност, при необходимост, може да използвате дистанционното управление за коригиране на посоката или за спиране. Благодарение на светлинните и звуковите ефекти, Вашето дете ще бъде впечатлено и ще се наслаждава на шофирането с удоволствие.

Описание: 

Моделът е произведен през 2019 година. Той е изключително впечатляващ и няма да остане незабелязан, където и да отидете с него. Акумулаторното бъги е снабдено FM радио. Има USB порт и слот за SD карта. Благодарение на тях, Вашето дете ще се почувства като истински шофьор на пътя. Бъгито има и музикални стерео ефекти. Те са под формата на интересни мелодии и звуци. Контролът на звука позволява по-лесното регулиране. За по-голяма безопасност при управление, бъгито е снабдено със светлинни ефекти. Фаровете светят с ярка светлина. Така без проблем Вашето дете ще може да шофира и при свечеряване, като има по-голяма видимост пред себе си.

Как функционира?

Захранва се с помощта на две акумулаторни батерии от по 12 V. Има индикатор за батерията, чрез който може да следите за нивото и. За повече удобство при управление, има Wi-Fi дистанционно. Бъгито има защита на захранването, която осигурява безопасност. Може да го свържете към Вашия мобилен телефон благодарение на Bluetooth функцията. С помощта на метален ключ, бъгито се стартира. То е снабдено с три скорости. Развива скорост от 10 до 12 км/ч. Има четири двигателя 4 х 4, които задвижват гумите. 

Дизайн:

Акумулаторното бъги е изработено от висококачествени материали, гарантиращи безопасност и сигурност по време на управление. То има страхотен дизайн. Основно е в черен цвят, като има е червени акценти. Боята е металик. Бъгито има комфортна ергономична седалка. Гумите са твърди, изключително стабилни и високо проходими. Грайферите им са високи, като това ги прави подходящи за всякакви терени. Бъгито е снабдено и с качествени амортисьори. Кормилото е стабилно и удобно за захващане. 

Технически характеристики:

  • Марка: Joy Auto;
  • Максимална товароносимост: до 50 кг;
  • Размер: 110 см * 70 см * 77 см.

Какво ще получите в пакета:

  • Акумулаторно бъги 4х4;
  • Wi-Fi дистанционно управление;
  • Акумулаторни батерии: 2 х 12 V.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.