Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

4D спирала за мигли DMN Hzs148

6,00 лв

4D спирала за мигли DMN Hzs148 #04780

Особености:

Спиралата е прекрасен завършек на всеки грим. Тя придава стил и „отваря“ очите. Представяме ви 4D спиралата за мигли на DMN в черен цвят. Бъдете неотразими. Подарете си този невероятен продукт.

Описание:

Спиралата създава впечатляващ ефект на погледа. Черният цвят е класически, той придава естествена визия. Той е плътен, дълготраен и водоустойчив. Нанася се лесно, текстурата  е лека. Удължават и придават на миглите изключителен обем и дължина, сякаш имате поставени изкуствени такива. Придават женственост. Продуктът не слепва косъмчетата и не се рони. Подходящ е за лек грим в ежедневието и за по-силен - при специални поводи.

Как функционира?

Нанесете от текстурата с подсилващ ефект върху миглите. След това нанесете от спиралата за мигли, започвайки от основата на косъмчетата в посока към върховете им. При нужда повторете нанасянето, докато получите желания ефект. За по-интензивен ефект нанесете спиралата върху долните мигли. Не е нужно да чакате продукта да изсъхне между приложенията. Спиралата не дразни очите и се почиства лесно, само с помощта на мицеларна вода или тоалетно мляко.

Дизайн:

Опаковката на спиралата е цилиндрична. Тя е в черен цвят. Снабдена е с две четки – едната е ефект на удължаване и е под формата гребенче, а другата е бяла – за създаване на по-плътна текстура на косъмчетата. И двете се затварят с капачета, за да не изсъхне продукта.

Технически характеристики:

 • Марка: DMN;
 • Размер на опаковката: 10,8 см * 1,8 см * 1,8 см;
 • Количество на продукта: 10 мл;
 • Тегло: 37 грама.

Какво ще намерите в опаковката:

 • 4D спирала за мигли DMN.
2020-08-01

Спиралата е супер

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.