Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Детски акумулаторен автомобил с дистанционно управление в мащаб 1:14, TOY CAR-18

69,90 лв

Детски акумулаторен автомобил с дистанционно управление в мащаб 1:14, TOY CAR-18 #04896

Особености:

Представяме ви един мощен високоскоростен XIXOV RC детски акумулаторен автомобил с дистанционно управление! Това не е просто поредната играчка – това е мега яката кола, чийто мащаб е 1:14! Благодарение на своите страхотни функции и умения, тя ще обедини цялото семейство в доста общи игри и състезания навън. Подходяща е за всеки, защото за забавленията и приятните емоции няма възраст! Не се колебайте да се сдобиете с подобно бижу!

Описание:

Автомобилът е доста маневрен. Без никакъв проблем може да се движи във всички посоки - напред, назад, наляво, надясно, може да прави и обратен завой. Също така може да се катери по всякакви повърхности и настилки. Моделът има доста стабилно окачване. Това гарантира изключителна надеждност при управление. Обхватът на дистанционното управление е до цели 50 метра. То работи на честота 2,7 GHz. Сигналът е устойчив. Дистанционното има функция без заглушаване, която позволява на няколко човека едновременно да управляват автомобила. Максималната скорост, която развива е 20 – 25 км/ч.

Как функционира?

Колата се захранва с помощта на една акумулаторна батерия Ni-MH с мощност от 6 V и капацитет 800 mAh. Важно е преди първата употреба, да я заредите напълно. Времето необходимо за всяко едно зареждане е около 3 часа. Време на работа е приблизително 20 минути при движение с максимална скорост, а при нормална – 20 до 25 минути. Към колата има дистанционно управление. То се захранва чрез три батерии по 1,5V AA. Те не са включени в комплекта. Зарядното устройство за батерията на автомобила има няколко практични функции, като защита от презареждане и от късо съединение. Това е голямо предимство, тъй като осигурява безопасна употреба и предпазва от инциденти.

Дизайн:

Мощната кола има впечатляващ спортен дизайн. Цветовете на каросерията са черен, червен и бял. Мащабът е 1 към 14. Автомобилът е оборудван с четири супер стабилни гуми, които имат невероятно добро сцепление. Изработени са от висококачествена гума в черен цвят. Подходящи са за офроуд. Водоустойчиви са при дъжд. Надеждните амортисьори позволяват на колата безпроблемно да се движи по всякакви неравни или хлъзгави повърхности - пясък, трева, чакъл, кал, сняг, асфалтов път и други.

Технически характеристики:

  • Мащаб на автомобила: 1:14;
  • Честота: 2,4 GHz;
  • Максимална скорост: 20-25 км/ч;
  • Обхват на дистанционното управление: 50 метра;
  • Размери на автомобила: 32 см * 12,7 см * 22,6 см.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Мощен високоскоростен XIXOV RC детски акумулаторен автомобил;
  • Дистанционно управление;
  • USB зарядно.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.