Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Безжична прахосмукачка с външна батерия

350,00 лв

Купи на кредит

Безжична прахосмукачка с външна батерия #01730

Леко тегло и стилен дизайн

Безжичната прахосмукачка има изключително практичен дизайн. Тя се разглобява напълно и заема съвсем малко пространство, когато не се използва. Лека е, с гъвкава глава, която достига под мебелите и около тях с много по-малко движения. С нея ще успеете да почистите около масата, в ъглите и дори да достигнете високи места.

Създадена е с ергономичен дизайн, с дръжка с удобен за ръката захват. Пускането и спирането се осъществяват от копче разположено на дръжката.

Уредът работи тихо и няма да притеснява семейството Ви докато чистите.

Пластмасов контейнер

Моделът има малък пластмасов контейнер, вместо торба. Не е необходимо да купувате допълнителни консумативи, контейнерът се изпразва лесно като отворите капачето дори и без да го сваляте. Капакът се заключва с копче и няма шанс да се отвори докато чистите.

По-функционално приложение

Уредът е безжичен и използва външна батерия, която лесно можете да смените когато се изтощи. Тя има голям заряд и дълъг общ живот при ежедневно използване. Липсата на кабел е голямо удобство при придвижването и маневрирането по време на чистене.

Изделието работи с мощност от 150 W, като успява да събере всякакви частици и малки предмети. То има голяма сила на засмукване от 700 паскала.

Работната глава притежава двойни ролкови четки, които чрез въртеливо движение обират дребните и фини частици. Благодарение на опцията за разглобяване уредът се превръща в малка прахосмукачка за кола. За максимално лесно използване е добавена четка за почистване на тапицерия и мека мебел.

Използвайте я в колата, за премахване на натрупания прах и почистване на тапицерията на пода. Четката има мек косъм и позволява употреба и върху таблото, както и за измсукване на праха от мебелите вкъщи.

Технически характеристики

  • Материал: ABS;
  • Батерия: Външна;
  • Волтаж: 22.2 V;
  • Сила на шум: <70 dB;
  • Сила на засмукване: 700 Pa.

Какво ще намерите в пакета

  • Безжична прахосмукачка;
  • Четка;
  • Инструкции за употреба;
  •  Гаранция за 12 месеца.
А чували ли сте за “Електрическите метли”?

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Авто прахосмукачки

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.