Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Стягащ потник Slim and Lift

19,95 лв

Стягащ потник Slim and Lift #04795

Особености:

Крайно време беше някой да помисли и за бирените коремчета на мъжете! Стягащ потник Slim and Lift за мъже е удобно и практично бельо за всеки мъж, който иска да прикрие несъвършенствата около корема. Уникален дизайн с втвърдителни панели, благодарение на който казвате край на отпуснатия бирен корем. Slim and Lift for men е невероятен - освен, че коремът ви изглежда твърд и стегнат, той държи гърба ви перфектно изправен. Сдобийте се с нова визия за секунди с Slim and lift for men!

Как функционира?

Оформете тялото си, без да полагате усилия, защото всички знаем, че в забързаното ежедневие рядко остава време, което да отделим за себе си и за спорт. Сложете край на бирените коремчета, извайте перфектно тяло със стягащия потник Slim'N Lift за мъже! Бъдете неотразими всеки ден! Това е най-удобното и практично бельо за всеки мъж, който иска да прикрие несъвършенствата около корема си. Перфектният начин да изглеждате добре оформени и да се чувствате прекрасно в кожата си всеки път!

Дизайн:

Потникът е с уникален дизайн, оборудван е с втвърдителни панели, благодарение на които тялото Ви се оформя перфектно, без да стяга и да пречи. Slim'N Lift for men е невероятен по много причини. Oсвен, че с него коремът изглежда твърд и стегнат, той държи гърбът Ви перфектно изправен. Всеки мъж може да се сдобие с нова визия за секунди, със Slim'N Lift за мъже! Бъдете уверени в себе си!

Технически характеристики:

  • Покрива всички важни части на тялото;
  • Лесно оформя тялото;
  • Веднага сваляте няколко номера;
  • Идеален комфорт и мек на допир.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 х Стягащ потник Slim and Lift за мъже;
  • 1 х транспортна кутия.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.