Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Смартчасовник за деца с функции за родителски контрол A17

79,00 лв

99,00 лв

-20%

-20,00 лв

Смартчасовник за деца с функции за родителски контрол A17

Описание:


С този умен часовник за деца ще гарантирате безопасността на детето си, като следите местоположението му с GPS и го виждате какво прави благодарение на вградената в часовникът камера. Часовникът предлага цяла вселена от функции за родителски контрол с които да спрете да се притеснявате за това къде е детето ви и какво прави. Чудесно решение за родители на малки деца, които току що са започнали да излизат сами от къщи, да ходят на училище или детска градина. Часовникът работи с помощта на SIM карта.

Функции:

ЗАБЕЛЕЖКА! Часовниците работят коректно само със СИМ-карти на договор към Теленор и Мтел  и активирана услуга "Мобилен Интернет" с поддръжка за 2G и 3G. С картите на Виваком имат проблеми с определянето на местоположението.
Часовникът позволява локализиране на точното местоположение на детето, което го носи, чрез система от две технологии за локализация - GPS и LBS, като така гарантира сигурност, надеждност и точност на получените данни за позицията. Освен това разполага и с функция Безопасна зона, с нея задавате радиус в който детето ви може да се движи свободно, ако то напусне границите на зададения периметър вие ще бъдете уведомени веднага.Устройството предлага и запис на историята на маршрутите на детето ви.
Часовникът ще се грижи и за здравето на вашето дете. Благодарение на вградения педометър може да следите изминатите крачки, изразходените калории и разстояние. Така може да направите спортна програма на детето си и да следите нейното изпълнение, което би водело до един по здравословен и пълноценен живот за малчугана.
Вградена е и аларма, с която може да настроите до 3 аларми които да напомнят на детето за дадено нещо. Вграден е и хронометър, както и LED фенерче.
Устройството разполага и с уоки-токи функция, която позволява изпращане на гласови съобщения между часовникът на детето и приложение на родителският телефон.
Часовникът разполага и с вградена HD камера, с която може да направите моментна снимка когато пожелаете за да разберете къде се намира детето и какво прави.
Специално разработеното мобилно приложение към часовникът гарантира безопасни входящи повиквания в телефона на детето. То може да бъде настроено да приема обаждания само от предварително зададени телефонни номера на близки и роднини и от никой друг. Часовникът позволява и набиране на спешен номер при натискане на бутон SOS.

Особености:


Интерфейсът на часовникът разполага с много теми за да го настроите персонално за вашето дете, така че да е приятен за него и да го носи с удоволствие. Самият часовник се предлага в много различни цветове, което го прави не само полезен за родителите, но и страхотен аксесоар за децата.

Технически характеристики:

 • Камера: 2 MP
 • GPS: Да
 • Операционна система: Android
 • Процесор: MTK 6261
 • Дисплей: 1.22 инчов сензорен дисплей с резолюция 320 х 320 px
 • Батерия: 300 – 450 mAh
 • Поддръжка на мрежи: 2G мрежа
 • Език на интерфейсът: Английски, испанки, португалски, китайски, немски, турски, виетнамски, руски, френски, индонезийски, малайски, холандски, датски, полски и други.

В опаковката ще откриете:

 • 1 бр. Смартчасовник за деца с функции за родителски контрол
 • 1 бр. Указание за експлоатация на устройството
 • 12 месеца гаранция

 

Директно от Вносител на едро и дребно

Галин Настенов Георгиев
2018-04-23

хареса ми цената и ми изглеждате надеждни

Димчо Христов
2017-09-14

коректни и бързи...

Гост
2018-09-12

има бодат избор.

Напишете първи Вашия отзив

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Смарт часовници за деца

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.