Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Сет от 4 части Shang Vatica BAG9

50,00 лв

78,00 лв

-36%

-28,00 лв

Сет от 4 части Shang Vatica BAG9 #01960

Почувствайте се като истинска холивудска звезда с комплект от четири части

Красивата и елегантна дамска чанта може да накара една жена да се чувства като истинска холивудска звезда. Представеният комплект включва изискан модел ежедневна чанта, портфейл, визитник и калъф за ключове, с които да блеснете във всяка ситуация.

Ежедневен лукс и пълно удобство

Качеството на един аксесоар се определя от нивото на неговата изработка, външен вид и доколко функционален е. Включеното тук изделие покрива всички тези критерии. Чантата е направена като тип „торба“ с меки стени, но с допълнителните детайли от красиви метални пластини и твърди дръжки, получава изискан вид, подходящ за всяка ситуация. Дали ще сключите важна сделка или просто обикаляте из молл-а с приятелки, тази чанта ще ви служи вярно във всяка ситуация. Разполагате с един огромен вътрешен джоб, както и с три по-малки за организацията на по-дребните вещи. Изделието може да се носи и в спортно-елегантен стил, благодарение на прикачващата се дълга дръжка-лента.

Елегантен дамски портфейл с отделения за банкноти, карти и джоб за монети с цип е красиво допълнение към основният модел. Към него е включен и голям визитник с по три джобчета на страница. Визитникът се затваря лесно с копче тик-так. Завършващият елемент в сета е калъф за ключове, в който да подредите и организирате най-необходимите и често използвани.

Материя с изключително качество и прецизна изработка

Продуктите в колекцията са направени от висококачествена изкуствена кожа, като са избрани два различни цвята за корпуса и дръжките. Шивашкият бод е много прецизен, за да създаде ефекта на мекота и флуидност на материята. Включените метални части са с отливка от пет пласта, за да се осигури здравина. Поддръжката на изделията е лесна – мека влажна или суха кърпа е достатъчна.

Блясъкът на славата въплътен в синьо

За цялостния вид на комплекта допринася и умело подбраната цветова комбинация. Решени в кралско синьо, изделията блестят с наситеността на избрания нюанс. Към този цвят е добавен благородният блясък на металните декорации, както и идейното решение за бели дръжки на основният модел. Пълният ефект е на аксесоари с универсална роля и собствен оригинален стил.

Технически характеристики:

  • Модел: сет от 4 части;
  • Марка: Shang Vatica;
  • Цветове: тъмно синьо.

В опаковката:

  • 4 броя в един цвят.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Чанти дамски

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.