Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Радио предавател за кола с хендс - фрий функции Bluetooth, USB 2.0 630C HF13

38,00 лв

70,00 лв

-46%

-32,00 лв

Радио предавател за кола с хендс - фрий функции Bluetooth, USB 2.0 630C HF13 #01452

Особености

Едно от най-приятните неща, когато сме на път, особено на по-дълги разстояния е слушането на любимита музика в колата. Има нещо почти магично, когато пуснат желана песен по радиото или включим подбрана селекция. С този многофукционален предавател на Skydot може да слушате предпочитаната станция, да пуснете плейлист от флаш-драйв през USB 2.0 порта, а защо не и от телефона или таблета, чрез Bluetooth.

Изработен от високачествен полимер, устройството се побира в дланта ви и се поставя и вади лесно. За да функционира е необходимо единствено да го включите във вградената запалка на автомобила. Може да го управлявате както от няколкото бутона разположени по корпуса, така и от специалното дистанционно, включено в комплекта. Има и опция за интегриране с дистанционното на волана, което ще ви позволи да го контролирате, без да отклонявате вниманието си от пътя, особено ако сте сами в автомобила.  Информация за текущата радиостанция или песен, пусната от вас, ще видите на LCD дисплея, изписана в ярки сини букви. 

Часът и датата също ще се появят, само ги настройте при включване. Устройството може да бъда завъртяно в позиция удобна за вас или за този, който отговаря за музикалното оформление в превозното средство.

Трансмитерът работи в диапазона на всички модерни радиостанции – УКВ (FM) и може да го включите на автоматичен избор (skan), да запаметите любимите си станции или да изберете ръчно какво точно да слушате в момента.  Ако пък не вие до радио в момента или сте на място без обхват, просто използвайте Bluetooth връзка за да пуснете музика от смартфона, таблета или всяко друго устройство, притежаващо опцията за този тип безжична комуникация.

Третата възможност за връзка е чрез USB 2.0 порта – удобен вариант, ако имате флаш-памет или кабел с такъв накрайник. Не е пропуснат и слот за SD /micro SD карта. Поддържаните музикални формати са МР3 и WMA, а звукът е стерео.

Моделът работи и като хендс-фрий за телефони. Има вграден микрофон, с инсталирана CVC технология, която притъпява странични шумове и ехо-звученето по време на разговор. Освен това  автоматично ще прекъсне и вървящата музика, докато говорите. Има и допълнителен аудио-изход, към който могат се включат слушалки или CD-плеър.

Технически характеристики

 • Модел: 630C;
 • Връзка: USB 2.0, SD/ micro SD, Audio, Bluetooth, радио-сигнал;
 • Формати: WMA/MP3;
 • Функции: радио, плеър, хендс-фрий;
 • Зареждане: 12V/24V ;
 • Размер на пакета: 15/15/20 см;
 • Тегло: 300 гр.

В комплекта

 • 1 брой трансмитер;
 • 1 дистанционно;
 • 1 аудио кабел;
 • Инструкции на английски.
2019-10-08

Продуктите са на ниво!

  2018-09-18

  Има интересни продукти

   2018-07-12

   Продукта беше много добре представен и разяснен.

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

    Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

    Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.