Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Temeisheng A8-5 - Активнa колонa с USB, Микрофон, АКБ

135,00 лв

179,00 лв

-25%

-44,00 лв

Купи на кредит

Temeisheng A8-5 - Активнa колонa с USB, Микрофон, АКБ #01231

Особености

Ако сте почитател на добрия звук и не правите компромис с качеството, то се нуждаете от устройство, което ще Ви осигури добро звучене където и да се намирате. Комбинираната тонколона Temeisheng A8 -5 е идеален избор за мек тон на високо ниво.

Звукът е е най-важната характеристика, която ще предаде приятна атмосфера на Вашето събитие или парти. Не е необходимо за усилвате децибелите, за да получите плътно звучене, което няма да бъде нарушавано от външния шум.

Портативната система притежава Bluetooth, което допълнително Ви улеснява, защото не се налага да носите преходни кабели. Вие можете да свържете системата със всеки уред- телевизор, смартфон или таблет, лесно на всяко място.

В комплекта в включен е микрофон, като саунд устройството Ви позволява да конфигурирате звука. Колоната е със стандартен AUX вход, чрез който можете да я свържете със слушалки или друг уред посредством кабел.

Екстри

Направете лесна интеграцията между апаратурата, чрез вградения Bluetooth или използвайте AUX входа за да включите външно устройство, чрез стандартен кабел за слушалки.

С Вашата покупка ще получите и микрофон, който можете лесно да включите във входа. Изделието предлага възможност за регулиране на звученето, за да си осигурите резултат на високо ниво.

Предвидено е и допълнително захранване за зареждане на батерията, което ще ви подсигури повече часове качествена музика.

Пултът на изделието е вграден, позволява ви да правите фини настройки, като най-голямото му предимство е, че може да бъде управляван дистанционно.

Тонколоната е леснопреносима, можете да я вземете навсякъде със себе си, благодарение на подвижните колелца и телескопична дръжка.

В комбинираната система има възможност за свързване с флаш драйв, за да имате възможност да пускате музика директно от него, без да се нуждаете от допълнителна техника.

Ако желаете да направите запис лесно можете да направите и това с един същ уред.

Приложение

Преносимата колона е предназначена за широки ,както външни, така и вътрешни пространства. Можете да я използвате на вкъщи, на вилата, на плажа или за парти на открито. Създайте весела атмосфера в градината, навън сред природата или по-време на голямо събиране. Тя е подходяща и за професионални цели, караоке или други музикални събития.

Технически характеристики

 1. Мощност на говорителя: 100W;
 2. Електрическо захранване: 220V;
 3. Захранване с батерия: 12V;
 4. Живот на батерията: 4 – 8 часа;
 5. Аксесоари: Дистанционно, Микрофон;
 6. Тегло: 5,5кг;
 7. Размери: 43 х 25,5 х 20см.

Какво ще намерите в опаковката

 1. Портативна Тонколона Temeisheng A8 -5;
 2. Микрофон;
 3. Дистанционно управление ;
 4. Техническо ръководство;
 5. Гаранция: 12 месеца.
2018-04-29

Супер продукт

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Други потребители избраха също Всички Активни тонколони

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.