Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Mini Displayport към HDMI - VGA - DVI адаптер CA109

28,00 лв

Mini Displayport към HDMI - VGA - DVI адаптер CA109 #01578

HD картина на голям екран

С малкият адаптер можете да гледате качествени видео и графични материали през своя MacBook, iMac или Mac Mini на всеки голям екран. Той използва порта на Apple изделията за трансфер на данни и захранване - Mini DisplayPort или Tunderbolt за направа на връзката.

Благодарение на добрата интеграция ще прожектирате всякакво съдържание с максимално Full HD качество до 1080p. Конверторът поддържа добра цветност и дълбочина на цвета при трансферирането – до 12bit. Скоростта на трансфер достига 2.25 Gbps за един канал, като общата е 6.75 Gbps за всички канали.

С този продукт имате шанс да гледате всички свои любими филми, сериали, както и онлайн материали през Apple устройство без да загубите от качеството и без да нуждаете от сложна интеграция. Свързването става със съответния кабел, подходящ за приемника.

Съвместимост с устройства

Адаптерът има три изхода за различни приемници – дигитални и аналогови. С него ще се свържете с DVI, VGA или HDMI кабел, в зависимост от това дали искате на направите трансфера с монитор, проектор или HD телевизор. Последното свързване поддържа пренасяне на аудио и видео сигнал едновременно, а другите две опции за свързване са подходящи за по-стари модели LED, LCD телевизори или монитори.

Добрата интеграция е от съществено значение, ако сте свикнали с качеството на ретина дисплея на iMac и просто искате още по-голяма картина. Още по-полезен за работа, уредът идва на помощ при използването ма Mac Mini. Дава Ви възможност да използвате различни приемници където и да се намирате, без да губите предимството на мобилността на Apple компютъра.

Екстри

Конверторът на сигнал няма нужда от външно захранване. Той използва входа за трансфера на данни за захранване.

Преходникът предлага възможно най-добрата връзка за запазване високото качество на сигнала, поддържа стандарта са честотата на обновяване от 50-60 Hz и предоставя гладката картина, която търсите. Освен Full HD резолюцията се поддържа и по-ниска разделителна способност, в случай на употреба с по-долен клас приемник. Консумацията на енергия е минимална, само 700 mW.

Технически характеристики

 • Размер: 5.9 х 5.9 х 1.5 см;
 • Цвят: Черен, бял;
 • Цветна дълбочина: 12bit;
 • Резолюция: До 1080p;
 • Дължина на кабел: 25 см;
 • Скорост на предаване: 6.75 Gbps;
 • Интерфейс изход: HDMI, VGA, DVI.
 • Интерфейс вход: Tunderbolt, Mini DisplayPort.

Опаковката съдържа

 • Mini DisplayPort към HDMI/DVI/VGA Адаптер;
 • Технически инструкции;
 • Гаранция за 1 година.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.