Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Мини Bluetooth трансмитер и хендс-фрий HF14

13,50 лв

Мини Bluetooth трансмитер и хендс-фрий HF14 #01454

Особености

Удобство и практичност характеризират най-добре ползите, от това малко функционално устройство. С вграден Bluetooth, предавателят се свързва лесно с всички устройства, разполагащи с този тип безжична връзка и може да бъде използван в аудиото на колата, стерео-системата вкъщи и др. Действа и като хендсфрий, когато пътувате, като заглушава вървящата в този момент музика.

С изключително семпъл дизайн и опростен интерфейс, моделът е лесен за управление и навигация. Може да го прикачите към всяка система с аудио изход. Свързването чрез Bluetooth става посредтвом ON/OFF бутона, а LED светлинен индикатор ще ви извести, кога устройството е готово за работа. След това просто пуснете от телефона или таблета любимите си парчета и нека партито започне. Връзката се осъществява при честота 2.4GHz, а максималния обхват на предаване е 10 метра.

Предавателят има микрофон с инсталирана функция за спиране на музиката при разговор, а също и за редукция на дразнещото ехо, което често се получава при разговори с хендс-фрий. Превключването между музикален и телефонен режим става само с натискането на един бутон.

Продуктът идва с вградена батерия, която се зарежда посредством mini-USB кабел, подобно на смартфон. След пълно зареждане, разполагате с до 8 часа работно време.

Технически характеристики

  • Модел: мини стерео предавател;
  • Връзка: Bluetooths, mini-USB, аудио;
  • Батерия: вградена, до 8 часа в режим на работа.

В комплекта

  • 1 брой устройство;
  • 1 кабел за зареждане;
  • 1 двустранна аудио-букса;
  • Инструкции за употреба.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.