Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Красив комплект от 24 на брой четки за грим в разгъваща се чантичка HZS77

24,00 лв

Красив комплект от 24 на брой четки за грим в разгъваща се чантичка HZS77 #02401

Особености

С годините осъзнавам, че не книгите, а начинът по който мислиш и това, което знаеш ще ти помогне да оцениш и решиш задачата наречена „Живот”. Това е валидно за всичко, което човек прави, включително и за дейностите свързани с грижите за тялото и външният вид. Можеш да имаш хиляди вида четки за грим, но ако не знаеш как да ги използваш, те са безполезни за теб.


Е, този красив комплект в ярък цвят, който ти предлагаме не се състои от 1000 четки, а само от 24 на брой, но за сметка на това са най-необходимите и познати на всяка жена инструменти за гримиране. С тяхна помощ могат да бъдат създавани всички видове грим за всички възможни поводи, включително и да се навлезе в областта на експериментирането и фантазията. Окомплектовани са в красива и стилна червена разгъваща се чантичка с десен имитация на крокодилска кожа. Четките са изработени от качествено дърво, а влакната им са от синтетични материали.


Комплектът включва: 1 бр. голяма и 1 бр. малка ветрилообразни четки; 3 бр. четки за пудра и фон дьо тен; 1 бр. четка за нанасяне на основа; 1 бр. четка за сенки; 1 бр. двойна четка за вежди; 9 бр. различни по размер четки за сенки за очи; 2 бр. четка за очна линия; 1 бр. четка за мигли; 4 бр. четки за устни за червило и гланц.


Технически параметри

  • Наименование на продукта: четки за грим;
  • Марка: Lafiya;
  • Модел: S66;
  • Цвят: червен;
  • Размери на чантичката: в сгънато положение дължина 23 см, широчина 13 см;
  • Размери на четките: обща дължина на всяка четка от 17.5 см, дължината на влакната варират до 3.5 см.;
  • Тегло: 600 гр.;
  • Материал: разгъващата се чантичка – изкуствена кожа, четките – дърво + синтетични влакна, козя вълна.


Какво ще откриете в кутията

  • 1 бр. разгъваща се чантичка с десен имитация на крокодилска кожа;
  • 24 бр. четки за грим: 1 бр. голяма и 1 бр. малка ветрилообразни четки; 3 бр. четки за пудра и фон дьо тен; 1 бр. четка за нанасяне на основа; 1 бр. четка за сенки; 1 бр. двойна четка за вежди; 9 бр. различни по размер четки за сенки за очи; 2 бр. четка за очна линия; 1 бр. четка за мигли; 4 бр. четки за устни за червило и гланц.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.