Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Комплект отвертки в различни размери 25 в 1 Torx TV264 #03241

Особености:

Не винаги, когато Ви трябва отвертка имате подходящия размер или вид. Не е приятно и да се затрупвате с десетки инструменти, които е трудно да пренасяте. Затова  е добре да притежавате комплектът от 25 в 1 отвертки. Името на продукта говори само за себе си.

Описание:

Накрайниците от комплекта са подходящи за работа с повечето цифрови продукти, мобилни телефони, фотоапарати, очила, часовници и други. Има различни размери. Твърдостта на стоманата, от която са изработени е HRC 52-60. 

Как функционира?

Комплектът съдържа богата гама от накрайници. В него може да откриете: петзвезден накрайник 0.8 и 1.2; Trox накрайник Т2, Т3, Т4, Т6, Т7, Т8, Т9, Т10, Т15;  Y-образен накрайник 2.0; кръстати накрайници 1.0, 1.2, 2.0, 3.0; плоски накрайници 1.0, 1.5, 2.0, 3.0; накрайник под формата на точка 0.8. Всички те са изработени от  висок клас здрава хром ванадиева стомана. Фиксират се в основата на отвертката.

Дизайн:

Отвертката и накрайниците се съхраняват в калъф. Той е черен на цвят. Размерите му в отворено положение са 20 см * 10,3, см.

Технически характеристики:

  • Материал: стомана.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Отвертка със затягащ механизъм;
  • Накрайници – 24 броя;
  • Калъф.
Задължително за мъжете: куфар с инструменти

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.