Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Комплект от 24 четки за грим в разгъваща се чантичка в красиви цветове HZS72

24,00 лв

Комплект от 24 четки за грим в разгъваща се чантичка в красиви цветове HZS72 #02397

Особености

Успехът или неуспехът в професионално и лично отношение на една съвременна жена зависи не само от нейните качества и ум, но и от външният й вид. Нещо повече! Колкото по-красиви и стилни дрехи носи, а също и колкото по-правилен за нейния тип кожа и лице грим слага, толкова е по-голям шанса да успява в реализирането на целите си.


Комплектът от тези красиви 24 броя четки за грим съдържа всичко необходимо за създаването на перфектният вид на лицето, както и да бъдат подчертани всички положителни качества на лицевата структура и на самата кожа. Разнообразието от наличните, тук, видове инструменти позволява да бъдат създавани разнообразни видове грим.

Четките са изключително качествени, изработени от истинско дърво и от синтетични влакна, които са меки и при докосване не дразнят кожата. Чантичката е направена от еко кожа, а формата й не е случайно избрана. Тя на практика се разгъва, образувайки дълга ивица, като това позволява лесен и бърз достъп до всяка една от четките. В същото време всеки инструмент има свое гнездо, като по този начин няма опасност да изпадне.


И така, какво съдържа комплектът?! Двадесет и четири четки за грим от които: една голяма и една малка ветрилообразни четки, три различни четки за пудра и фон дьо тен, една четка за нанасяне на основа, една четка за сенки, една двойна четка за вежди, девет различни по размер четки за сенки за очи, две четки за очна линия, една четка за мигли и четири четки за устни. Същинска красота и мултифункционалност в едно!


Технически параметри

  • Наименование на продукта: четки за грим;
  • Модел: A36;
  • Цвят: оранжев, зелен;
  • Размери на чантичката: в сгънато положение дължина 24.5 см, широчина 13.5 см; в разгънато положение дължина 67 см.;
  • Размери на четките: обща дължина на всяка четка от 17.5 см, дължината на влакната варират до 3.5 см.;
  • Тегло: 390 гр.;
  • Материал: разгъващата се чантичка – изкуствена кожа, четките – дърво + синтетични влакна.


Какво ще откриете в кутията

  • 1 бр. разгъваща се чантичка;
  • 24 бр. четки за грим: 1 бр. голяма и 1 бр. малка ветрилообразни четки; 3 бр. четки за пудра и фон дьо тен; 1 бр. четка за нанасяне на основа; 1 бр. четка за сенки; 1 бр. двойна четка за вежди; 9 бр. различни по размер четки за сенки за очи; 2 бр. четка за очна линия; 1 бр. четка за мигли; 4 бр. четки за устни за червило и гланц.

Как се използват четките за грим

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.