Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах
Направете 4Sales по-добър и спечелете!

Ако откриете грешка или имате предложение, моля да ни уведомите. Ние ще го проверим в рамките на 2 работни дни. Най-полезните коментари ще получат подаръци.

Следвайте този линк за да видите списъка с предходни репорти. Репорти


Комплект 11 броя Четки за грим с бамбукови дръжки HZS88

15,60 лв

18,60 лв

-16%

-3,00 лв

Комплект 11 броя Четки за грим с бамбукови дръжки HZS88 #02410

Този комплект от 11 броя качествени козметични четки за грим се отличава от другите със своята натуралност и ергономичност. Дръжките от бамбук са приятни на допир и надеждни като усещане. Платнената торбичка, в която са сложени, също допринася за чувството за естественост и топлина.

Красиви и функционални

С разнообразната си гама и функция четките могат да се използват от професионални гримьори, но са необходими и за лично ползване. Педвидени са 3 дебели и къси четки са нанасяне на основата на грима и за фон дьо тен и пудра. По-дългите четки служат за корекция и нанасяне на друг нюанс на основния тен. Има и четка за руж, която ще подчертае нежния контур на лицето. Четката за вежди пък ще изпише естесвената им линия и ще ги подчертае, без да иглеждат като нарисувани. Четките за устни са малки с твърд косъм за разпределяне на червилото върху цялата площ на устните, така че да са неустоими.

Очите – душата на жената

Очите са огледалото на душата, при тях трябва да се действа много внимателно и с любов. От различните анкети се оказва, че повечето мъже първо забелязват очите на жената, после и всичко останало, като физика и чар. Подчертаването на красотата на вашите очи ще стане с четката за очна линия, която е със скосена форма и е лесна за употреба. Сенките за очи също подчертават красотата и дълбочината на погледа и за тях има подходящи четки-за нанасяне и разнасяне на сенки за очи.

Технически параметри

• Наименование на продукта: четки за грим;

• Цвят: бамбук;

• Тегло: 350 гр.;

• Материал на торбичката – лен;

• Материал за четките- дръжки от лакиран бамбук с метален обков и меки синтетични влакна за главите.

Какво ще откриете в пакета

• 1 бр. Платнена торбичка с шнур;

11 бр. четки за грим (всяка в целофан): 3 бр. четки за пудра и фон дьо тен; 1 бр. четка за основа; 2 бр. различни четки за руж и контур, 2 бр. различни четки за сенки за очи; 1 бр. четка за устни за червило и гланц; 1 бр. ъглова четка за вежди; 1 бр. четка за очна линия.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.