Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Колие комбинация от масивен синджир и перли с двойна висулка D78

5,50 лв

Колие комбинация от масивен синджир и перли с двойна висулка D78 #06745

Oписание:

Много оригинален и интересен дизайн, който е съчетание от две части, които се свързват по един интересен и хармоничен начин. Половината част от колието представлява масивен синджир, докато другата част синджир с перлени елементи. Перлените елементи са в абстрактна форма, а плетката на синджира е симетрична. Двете части се свързват по средата в едно, като една до друга застават две висулки, едната перлена, а другата правоъгълна плочка с релефен ангел. Двете висулки са прикачени към интересен кръгъл елемент, който е пресечен по хоризонтала. Новаторският и свеж дизайн на колието със сигурност ще привлече вниманието към вас и ще подсили вашето излъчване за елегантност, стил и артистичност. Колието се предлага в златист и сребрист цвят, за да имате възможност да изберете според своите предпочитания.

Особености:

Оригиналният дизайн на колието, ви позволява да го използвате често в ежедневието, то има силно и елегантно излъчване. Колието  може да използвате и за по – специални събития като бизнес срещи, клубове и празненства, посещения на галерии, концерти, новогодишни и целогодишни празненства. Колието е масивно, но дизайнът, е елегантен привлича вниманието, успешно може да го използвате през всички сезони. Този тип аксесоар, може да бъде използван с всички видове деколтета, като това ви позволява различни възможности за комбиниране с дрехите, с които разполагате. Може да комбинирате колието както с поли и панталони, така и с рокли, с различна дължина. Колието е подходящо като подарък за Нова година, Коледа, рождени дни, юбилеи, 8 март.

Дизайн:

Дизайнът на колието, следва последните модни тенденции, съчетава успешно елегантния стил на перлените елементи и масивните плетки за синджири. Половината част на колието е съставена от наниз от А-симитрични перлени елементи, а другата му половина от масивен синджир, който отговаря по размери на перлените елементи. В средата на колието, където се свързват двете части има метален обръч пресечен хоризонтално, върху който са разположени две висулки. Едната висулка представлява издължен перлен елемент с обков, а другият елемент представлява метална правоъгълна плочка с релеф на ангел. Колието се предлага в два цветови варианта: златист и сребрист, за да може да изберете, според вашите предпочитания. Дизайнът се предлага в сребрист и златист цвят, като това ви дава възможност да избирате според традиционните си предпочитания.

Технически характеристики:

  • Колие комбинация от масивен синджир и перли с двойна висулка;
  • Цвят: Сребрист/Златист;
  • Размери: 45см;
  • Нето: 40гр.;
  • Материал: Сплав.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 бр. Колие комбинация от масивен синджир и перли с двойна висулка;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.