Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Елегантен комплект „Ангелите на Maidini“ BAG57

50,00 лв

Елегантен комплект „Ангелите на Maidini“ BAG57 #01661

Полъх от 70те с елегантен комплект „Ангелите на Maidini“

Съвременната жена трябва да излъчва увереност и самочувствие във всеки един момент. Едно от нейните най-силни оръжия е стилното облекло, подчертано с красиви и функционални аксесоари. Предлагаме ви колекция от три чанти с полъх на седемдесетарския дух, удобно решение за ежедневието.

Тройна доза самочувствие за независимата жена

Диско музика, огромни очила и обувки с платформи, широкополи шапки и панталони с разширени крачоли, 70те години на миналия век, определено имат своят запомнящ се стил и много дизайнери често се връщат към тях за вдъхновение. В тази колекция на Maidini духът на времето е овладян в топлите нюанси на цветовете, както и в облите меки форми на включените модели.

Основното изделие е решено в правоъгълна форма, с разчупени ъгли и семпла декорация, създаваща илюзията за прихлупване. Снабдена е с 3 дръжки – две къси за да се носи в ръце или кокетно под лакът, както и една дълга за премятане през рамо, осигуряваща повече свобода на движение. Корпусът е лишен от допълнителни щампи и орнаменти, с изключение на малкото джобче с цип от задната страна, удобно за прибиране на телефон или някакви други дребни предмети за бърз достъп.

Вътрешната страна е разделена от преграда, която осигурява повече подреденост и организация. Размерът на изделието е достатъчен за да побере тефтер, малък ноутбук или таблет, както и други неща от първа необходимост, като например термочаша или сгъваем чадър. Отделно има и две по-малки джобчета пришити на едната вътрешна стена. Те са удобни за прибиране на телефон, портмоне, изобщо вещи, за които бързия достъп е първа необходимост.

Втората чанта е средна по размер и е подходяща за вечеря в ресторант, дискотека или забава с приятели. Тя е снабдена с халки за дълга дръжка, която лесно може да бъде прехвърлена от големия модел. В нея спокойно може да съберете всичко необходимо, когато излизате - ключове, телефон, пари и козметика.

Предвидена за козметична чанта, в която да съберете целия арсенал от принадлежности, трета чантичка в комплекта, може да бъде използвана и като самостоятелен аксесоар. Кокетна и чаровна, тя е идеална за едно женско излизане стил „Сексът и градът“. Има дръжка, тип „халка“ и може да се носи закачена на едната ръка.

Красива еко-кожа с издръжлива подплата

Maidini, подобно на много други производители, се ориентират към все по-усъвършенстваните нови материи като еко-кожата, която е хипоалергична и с отлично качество. Изделията, направени от еко-кожа се отличават с дълготрайност, здравина и са изключително лесни за поддръжка.

Топли цветове в богата палитра

Колекцията се предлага в пет различни цвята. Традиционалистите ще намерят вечната класика черното, а тези които обичат есенните багри ще се зарадват на топлите нюанси на червеното и земното кафяво. Има и цвят шампанско, нашепващ лукс, както и магично моряшко синьо.

Технически характеристики:

  • Модел: Колекция „Ангелите на Maidini“;
  • Цвят: черно, червено, синьо, кафяво, шампанско;
  • Размери: Голяма – 35/26/15 см (дължина/височина/широчина);
  • Средна – 23/16/6,5 см (д/в/ш);
  • Малка – 19/11/2 см (д/в/ш);
  • Цветове: черно, червено, кафяво, шампанско, синьо.

В опаковката:

  • 3 броя с цвят по избор.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Чанти дамски

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.