. Пренебрежителното отношение към закупуване на този продукт – това е непростима грешка, която може да покаже недостатъците на вашата фигура. Асортиментът от представените на съвременния пазар модели дава възможност на всеки представител на нежния пол да избере модерен вариант, направен от подходящ материал.

Туника по фигурата

На притежателките на стройна фигура им подхожда всяка туника. Продуктът може да има деколте или да бъде затворен. Като правило, дрехата се допълва с различни аксесоари. Най-често това е широк колан, подчертаващ талията. Не си струва обаче да я претрупвате с украшения, като гривни и ланци и т.н. Украшенията и безвкусните допълнения трябва да се отлагат за по-подходящия повод или облекло.

При нас всъщност можете да откриете различни разновидности, като модели:

  • за плаж;

  • с дълъг ръкав;

  • с къс ръкав;

  • официални;

  • за народни танци;

  • с дантела;

  • спортни.

Туника за пълни дами

Притежателките на буйни форми трябва да спрат своя избор на трапецовидните модели с деколте, което е разположено под нивото на гърдите. Такова решение ще позволи скриването на недостатъците на фигурата и прикриване на корема. Туниката с големи размери и дълбок V-образен прорез подчертава красивото деколте и скрива проблемните зони на тялото.

Модните експерти препоръчват пълните дами, да се въздържат от колани. Този аксесоар подчертава недостатъците на фигурата и ще направи образа по-грозен. Доброто решение е да използвате масивни бижута под формата на мъниста или широки гривни. Тези елементи отвличат вниманието от проблемните зони. Ако вещите осигуряват ярък и колоритен принт, пъстрите цветове и допълнителните елементи претрупват образа.

Съчетание с дрехи

Разнообразието от модели на туники, позволява на всеки представител на нежния пол да вземе идеалният вариант за максимално хармонично съчетаване с всякакви дрехи. Изделието от шифон ще изглежда страхотно върху трико. Ефектно развиващата се тъкан ще създаде магически образ по време на разходка по плажа. За пътуванията сред природата, трябва да си купите продукти от трикотаж. Той ще Ви спаси от студа и ще осигури добра вентилация на тялото. Съвременните модели предвиждат удобни джобове и качулка. Тези елементи ще направят облеклото по-универсално.

Моделиерите са открили свят на нов поглед върху туниката. Изделията, изработени от скъпи материали (сатен и коприна), ще изглеждат чудесно на официални събития. Модните експерти препоръчват младите момичета да ги комбинират с къси поли, чорапогащи и къси панталони. Правилно подбраното съчетание ще създаде много оригинални и запомнящи се образи.

Елегантните туники с класическа кройка са подходящи за момичетата и жените на всяка възраст. Сред най-търсените и най-често срещаните решения е комбинацията на този продукт с тесни панталони или дънки. Това е печелившата комбинация, спомагаща за образуването на елегантния образ, подходящ за всяка ситуация. Специалистите препоръчват да се обърне внимание на трикотажния модел с подходящия цвят и кройка.

От къде да купите

В онлайн магазина 4sales.bg сме предвидили уникална и актуална за сезона цялостна гама от летни дрехи, напълно подходящи за плажа и изобщо за летния сезон. При нас Ви очаква разнообразна селекция от различни видове, цветове и размери, подходящи както за дамите с по-пищни форми, така и за по-слабите и вталени жени. 

Бъдете неотразима и накарайте хората да се обръщат след вас, закупувайки изключително съвременни и модерни модели дамски туники на атрактивни цени! Очакваме да се свържете с нас при затруднения в избора или други свързани с предлаганите стоки запитвания.