Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Защо да носите рокли? Или 7 причини да си купите рокля

Friday, Jun 08, 2018
0 reviews
Защо да носите рокли? Или 7 причини да си купите рокля

1. Пестите време

Основната причина да носите рокля е свободата на избора. Не е нужно да отделяте много време, опитвайки се да направите избора спрямо образа си.

Дали тази пола се допълва с някоя блуза? Мъката в избора понякога е радост, когато мерите любимите си вещи и имате свободно време за това. Но не и когато след 30 минути трябва да излезете.

Роклите не само спестяват ценно време, но Ви позволяват да изглеждате стилно!

2. Женственост

Жените имат отлично предимство пред мъжете: това е разнообразието на техния гардероб. Могат да носят не само панталони, но и поли и рокли. Жената изглежда женствено и привлекателно.

Много от мъжете искрено се разстройват, че жените почти спряха да носят рокли. - “Виждам само жени, носещи панталони или дънки. Нежността и мистериозността изчезват"- казват те. Разбира се, на първо място, една жена трябва да се харесва на самата нея, а не на мъжете. Винаги обаче е хубаво да привличате възторжените погледи към себе си - това е малък, но приятен бонус.

3. Удобство

Ако роклята седи добре и отговаря на вашия стил, то тогава ще се чувствате много по-уверени и комфортно, отколкото в дънките или панталоните.

През лятото, в роклята не усещате топлината, а тя леко заобикаля тялото Ви. А през зимата няма такъв дискомфорт, поради факта, че под дънките все пак носите чорапогащи. Вълнената рокля през студената зима наистина Ви топли.

4. Скривате недостатъците, подчертавайки предимствата

Трудно е да се намерят дънки или панталони, които да скрият недостатъците на фигурата. Роклите, особено от плътни материали, могат да правят чудеса. Всяко момиче трябва да познава достойнството си и умело да го показва.

Наистина много са красиви роклите в стил New Look - това са роклите с тесни талии и широка пола. Те подчертават фигурата и добавят женственост.

5. Младост

Когато носим рокля, промяната в походката се появява. Автоматично изправяме гръб, опитвайки се да запазим позата си. Ние младеем в очите си. Облеклото възстановява една жена, давайки й въздух.

6. Универсалност

Една и съща рокля може да се носи на работа, на парти, в театъра. Основното е да изберете подходящите аксесоари и обувки. Съгласете се, че с панталони и блузи този трик трудно ще бъде постигнат.

7. Празнично настроение

Самата рокля е елегантен елемент от женския гардероб. Дънките, тениските, ризите и дори полите - това е нещо всекидневно. Роклята добавя радостно настроение преди всяко събитие. Особено, ако облечете красивата си рокля и се усмихнете в огледалото!

Това бяха нашите седем причини да си купите рокля. В случай, че и вие сте съгласни с по-горе описаните причини, заповядайте в нашия магазин и разгледайте предложенията ни, а ако изпитвате затруднения в избора, свържете се с нас и ще помагаме. Очакваме Ви!

Напишете вашия коментар

Публикувате коментара като гост

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.